Frode Sandbech
Utstyr
  • NIKON
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger414
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_6700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Steinar K.

Herlige farger, godt utsnitt - action!
Men jeg ville kutte ut logoen i høyre hjørne + retusjer vekk tilskueren i venstrekanten. Fokuset på snowborderen fortyrres av denne lille detaljen.
Bjørn Ivar H.

Jeg synes tilskueren bør være der. Fint plassert og den skaper en dimmensjon i bildet.
Knut Erik S.

Tilskueren kunne godt vært borte etter min mening. Om han hadde stått å sett på ville d sett bedre ut, da ville han kanskje passet inn. Men ett spørsmål til Eivind: Kjører Frode Sandbeck med M3? Har han nettopp byttet eller lånte han bare ett brett akkurat da? Jeg har sett både Sist Vinter og 2. Brett og kan ikke huske han kjører for M3. Var du forresten med å filmet noen av årets snowilmer eller driver du kun med stillbilder?

Sprøe bilder du tar forresten!
Prøvde nettopp å legge inn noen av mine bilder, men de tar 133 kb alle sammen og da ble det visst litt for stort :(
Eivind N.

er enig i deg med at tilskueren er litt i veien. Skal se om jeg retusjerer han vekk når jeg skal bruke bildet i en reportasje fra Hemsedal.

Frode begynte å kjøre for M3 da White Water mistet agenturet på Ride Til TeoSport.

Jeg har ikke filmet noe for de norske snowboardfilmene. Men jeg har vært med Bård og Gløer på mange av turene de har dratt på for å filme til Sist Vinter 2. Jeg jobber primært med stillbilder. Jeg har jo også ganske mye å gjøre da jeg jobber som redaktør for ''nimrod''. Husk å se etter nimrod nr. 2. Det kommer ut i alle skate-/snowboard sjappene rundt om i landet samt i Narvesen.

Husk også å sjekk sprite etikketene når de kommer ut med tricktips. Jeg har tatt to tricktips. En med Marius Sommer, og en med Stephen Parsli.
Jan Rune B.

Flott bilde, men det ser ut som det er noe støv på det. Likte utsnitt og vinkel bildet er tatt fra. Synes tilskueren kan være, gir bildet dybde.

JRB ::)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu