September
Bildet inngår i albumet Botanisk hage, Tøyen - Foto av fargene i Botanisk hage, Tøyen gjennom året.
Utstyr
  • Canon IXUS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt bilde av fargene i Botanisk hage, Tøyen og klippet ut og satt sammen deler på øyemål med Microsoft PhotoDraw.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger420
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65670} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Øyvind K.
Beklager, men for meg fungerer det ikke.
Jeg kan ikke finne noe mål med bildet, og rent visuelt er det også temmelig rotete. Vanskelig å komme med forbedringsforslag her, beklager. Andre liker det kanskje bedre.

-Øyvind
Dag A.
Beklager ØK, men jeg må også melde pass her jeg også. Det blir rett og slett for kaotisk og rotete for min del, selv om det er abstrakt er linjeføringen for uregelmessig, og de enkelte deler av collagen er adskilt av for brede sorte streker til at min lille mannehjerne klarer å få noen sammenheng i hva du vil vise, eller erettere sagt mer presist - hvordan du vil vise fargene i Tøyenhagen.
mvh DagA.
Inger Anne Maritsdotter V.
Eg liker denne montasjen/collage du har laget her,syns det viser fin høststemning gjennom farger og bevegelse.Så selv om vi har en konstruktiv dag på dotten idag,kan eg ikkje sitte her og ''slakte'' bildet,når eg liker det............men eg får heller moderere meg litt med superlativene etc...........og ikkje bruke for store bokstaver..................
Dette blei eit godt sammensatt abstrakt collage med rytme,fargetoner og ''movement''.
mvh Inger Anne (PS;And welcome back,by the way;-)
Tom D.
Heisann, og velkommen tilbake !
Spennende farger i september.
Men du vet, jeg vil så gjerne se mer av hver enkelt delbilde, og kanskje en mer harmonisk overgang mellom dem (slik som mellom stripe 5 og 6 ovenfra).
Kreativt er det dog likevel.
Regner ellers med at du nå febrilsk prøver å få fotografert oktober, mens vi ennå er i den måneden ;)
Mvh Tom
Dag T.
Litt lite spenst i farger og linjer her. Hvorfor går alle samme vei, det blir kjedelig. Du har hatt langt bedre varianter av samme før...
Carsten A.
Som vist er jeg forholdsvis enig med ØK og DA. Dette ser imidlertid ut som en uferdig idé som det kan arbeides videre med. Hvordan? - det må jo bare den som lager noe slikt selv finne svar på. Felt 2, 3 og 4 ovenfra ser for meg ut som de har potensiale.
MVH CA
Bjørn H.
Vælkømmmi heim Caroline ..

Håper du har hatt en fin reise !!!!!!!!! :)

Rett & slett litt usikker på denne, tror jeg ..

For ikke helt tak på det, og savner litt mer visuel opplevelse ....

''smaken og den baken'' vet du ..

Bjørn :¤)
Avsluttet .
Funker bra for meg dette her!!!!

kunne gjerne vært litt mer trøkk i fargene, men det kunne med stor stil hengt på en vegg i en resturant!

Hilsen Jim
Avsluttet .
Heisann, Caroline!

Fint å se deg tilbake! Med eller uten uskarpe bilder. Jeg deler reservasjonene til flere her. Kommer på noe jeg leste en gang (Arne Brimi?): Ikke bland for mange ingredienser i en rett. Kanskje færre felter som vi ser mer av blir bedre? Ditt valg.

Toralf
Knut S.
Et rart bilde. Fine farger. Stilig med den skrå linjeføringen. Likte det!
MVH
Knut :-)
Hans Olav S.
Hei Caroline og velkommen tilbake fra ferieturen :)

Jeg likte godt dine to tidligere collager, men jeg blir ikke helt fortrolig med denne. Og kategorien er like feil som alltid. Dette er ikke slik man forventer at et naturbilde skal være. Dette er mest abstrakt, med fokus på farger, akkurat som de forrige collagene.

Synes linjene bryter litt med hverandre her. Det første feltet skråner mot høyre, og de andre mot venstre.
Gir meg et rotete inntrykk. Og synes heller ikke inndelingen i horisontale felter fungerte.

Men det var bare min subjektive mening. Det var ikke vondt ment altså.

Gleder meg til å se Oktober :)

MVH
Hans Olav
Caroline M. S.
Hei og takk for bra kommentarer og konstruktive forslag alle sammen. I forhold til at 29. september skulle være den store slaktedagen synes jeg dere har vært veldig snille. :-)

Det er noe merkelig med dette bildet. Da jeg holdt på med disse tre bildene fra Botanisk hage i Mircrosoft PhotoDraw var det dette jeg likte best (stor begeistring - det så ut som et slikt amerikansk quilt-teppe *SS*), men da det kom opp her på foto.no i større versjon syntes jeg ikke det fungerte noe særlig bra.

Jeg tror hovedfeilen, som Toralf skriver, er at det er for mange ingredienser/for mange ulike striper og for brede grå/sorte skillestriper som Dag A. skriver. Det så ikke slik ut i liten versjon i Microsoft. Men jeg kom på en ny måte å lage striper på nå. Her har jeg lagt fargestripene oppå en grå bakgrunn. Det går ikke an å få de nærmere. Hvis jeg skal lage et lignende bilde kan jeg kanskje legge alle fargestripene helt inntil hverandre og skille med sånne striper man lager med tegneverktøyet i stedet.

Fargene er, som Dag T. skriver, slappe. Det er det heller ikke så mye å gjøre med i Microsoft - alt blir slapt og mer uskarpt der. :-( Jeg hadde egentlig tenkt at bildet skulle være ganske ''flatt'' - ikke så stor variasjon som på de andre. Men her ble det verken fugl eller fisk og dermed ganske kjedelig.

Jeg tror ikke jeg skal fikle mer med disse september-fargene, men jeg skal ha kommentarene og forslagene deres i tankene når jeg prøver meg på oktober og november. Og Tom - he, he - tror jeg må jukse litt og løpe avgårde til Botanisk hage i morgen (1. november) og si det er oktober.
Hans Olav S.
Hei Caroline

Jeg foreslår at du laster ned Paint Shop Pro (som jeg sendte link til på melding for en måneds tid siden), så får du bedre nøyaktiget og kvalitet over det du lager. Microsoft Draw er temmelig dårlig.

Forskjellen mellom Microsoft Draw og Paint Shop Pro 7.0 er som en trehjulssykkel kontra en Rolls Royce, etter min mening da :) Jeg tror nok du vil bli glad når en helt ny verden åpner seg for deg.

Lykke til med oktober :)

MVH
Hans Olav
Caroline M. S.
Ja, takk for tipset Hans Olav. Jeg har ikke glemt det og Paint Shop Pro er på ''to do''-listen min. :-)
Helge Øyvind H.
Fine farger. Dette likte jeg. Kanskje jeg ville hatt litt smalere ''rammer'' mellom elementene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu