Det vektløse rommet
Syntes dette var et morsomt motiv, hva synes du?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-10-29 12:03:26
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-10-29 12:15:12
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon PowerShot G3
  • 35-140mm
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Totalt uinterressant for meg, det blir likskom litt for åpenbart at du har snudd et bilde på hodet..

Har bildet noen fototekniske kvaliteter? Nei
Har bildet noen interesse? Nei

Hadde nå enda taket sett ut som et gulv, så kanskje, men det gjør det ikke.. mener at dette derfor er sprøyt, og at det ikke skulle vært lagt inn på foto.no
Dag T.

Ikke heelt enig med JPK der. Ideen er forsåvidt enkel og grei, men bildet ville vært morsommere om du gjorde mer ut av det. Hadde du konsentrert deg om å få kuer (lamper) med en enklere bakgrunn, for eksempel veggen til høyre, hadde bildet vært litt mindre opplagt, og dermed bedre.

Neste gang du ser noe slikt, jobb litt mer med det.
Avsluttet .

Vet ikke om jeg er enig med deg at det var så morsomt !!!! Synes nok det er litt for innlysende at det er et tak og ikke gulv. Vet egentlig ikke hva du prøver å formidle, men det funket ikke så godt for meg. Forsøk videre !!!

Vh Svenn
Michael L.

Mer enig med Dag T en mend JPK her. Dette bildet ble litt kjedelig men du kunne har fått til noe hadde du jobbet litt med ideen.

For min del, så hadde jeg likt bildet mye bedre hadde det vært litt mer abstrakt og vanskeligere å se hva motivet faktisk var med det første.
Simen M.

FY J.P.K!!!!

Selvom dette bildet på langtnær er et mesterværk. Er det heldigvis ikke Jan Petter Kristiansen som bestemmer hva som skal legges ut. Om fotografen her har sett ett motiv, men kanskje ikke har helt klart å formidle det han så er det vår oppgave å gi KONSTRUKTIV krtitikk. Om du J.P.K synes bildet er sprøyt, så skån resten av oss for slike usaklige subjektive utblåsninger. Ingen fotografer starter med å ta perfekte eller bra bilder uten veiledning eller kritikk. Ikke strup fotogleden i folk bare fordi du selv mener du har et annet blikk for hva som er bra nok.

Bildet er absolutt ikke det beste du har tatt, men som du selv sier har du funnet noe i motivet. Litt mye rot, slapt lys. Tror også du kunne ha jobbet mer med komposisjonen.


Stå på!

Simen
Dag A.

Hehe, fordelen med å komme inn litt nedpå lista er at en alltids kan være enige med noen som har kommentert tidligere. For å ta det jeg, og sikkert flere med meg reagerer på - men som ikke har noe med presentasjonen av bildet å gjøre først. Ikke skriv tekst som ''Syntes dette var et morsomt motiv, hva synes du?'' under bildet. Selvfølgelig står du fritt til å gjøre det, men på de som ikke synes det så fortoner det seg som å knyte på seg et elggevir, ikle seg brun fleece-jakke og løpe rundt i skogen midt i elgjakta. Så responsen min blir: ''Nei, det synes jeg ikke!'' som svar på det spørsmålet, og der er jeg helt på linje med JPK. Men motivet har potensiale, det er godt sett, men ikke løst i nærheten av hva jeg finner interessant. Jeg vil som DT anbefale at du konsentrerer deg om et fåtall lamper mot en renere bakgrunn + at du prøver å få med mindre av taket/gulvet så det ikke blir så innlysende hva som er skjedd. Definitivt et motiv som har potensiale for å jobbes videre med!
mvh Dag A.
Christoffer S.

Takker alle for kritikken! Det var nettop med håp om å få noen tilbakemeldinger at jeg spurte om dere syntes dette var morsomt. Og det viste seg å være formålstjenlig, til tross for at noen mennesker kanskje burde vise litt bedre pedagogiske egenskaper!;)
Men alle har lov til å mene det de vil, det er derfor vi er her!
Dette er et motiv jeg klart burde og sikkert også kommer til å jobbe videre med. Når det gjelder lyssetting og kameraplassering er dette veldig vanskelig pga rommets arkitektur og beliggenhet.
Jeg tar dette som en utfordring og vil nok legge inn flere versjoner! Igjen takk for tilbakemeldingen!:)

Til JPK; respekterer din mening, men kanskje du i fremtiden ikke burde gi kritikk til bilder som ikke overhodet interesserer deg? Det er din mening og ikke alle andres! Hva er poenget?!

Mvh.
Christoffer
Christoffer S.

Har nå lagt inn to nye versjoner av bildet. Har brudd med retninglinjene for flere versjoner..Men jeg synes de nesten måtte legges på samme siden sånn for å faktisk kunne sammenligne bildene, og også fordi bildet fikk en del reaksjoner.
Håper på kritikk på de nye versjonene også!

Mvh.
Christoffer
Avsluttet .

SM

Hvordan jeg velger å kommentere bilder skal vel du egentlig bare d... i tror jeg... hvis vi skal holde på å hause opp og klappe på ryggen og stryke med hårene så kommer man ivertfall ingen vei.

Jeg sier akkurat det jeg mener, liker du det ikke så skaff deg en annen hobby:-)

Mvh

Jan P
Mikkel C.

Da jeg så V1, tenkte jeg ''dette var litt drøyt. Ikke det beste jeg har sett.'' Men V3 fikk meg til å forandre mening. Kan anbefale Anotherlatenight CD-serien som refferanse. mye lekre cover med opp-ned motiver. Spesielt Zero 7's Anotherlatenight er bra.

M.
Christoffer S.

JPK;
Det siste du sier her kunne jeg ikke vært mer enig i! Jeg liker at folk sier akkurat hva de mener, det gjør jeg stort sett selv også!;) Det er derfor man kan ha utbytte av bildekritikker!

Takker igjen for den lille konstruktive biten av din kritikk!:)

- over og ut -

mvh.
Christoffer
Avsluttet .

Jess, V3 er langt bedre uten tvil..
Avsluttet .

Likte verjon 2 godt og versjon 3 best :-)

Godt komp og morsomt gjort!

Hilsen Jim
Dag T.

v#3 er best :-)
Ida R.

Versjon 3 var dritkul!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu