Skumring..
Jeg liker skarpheten i bildet, et av mine første landskapsbilder med dette objektivet. Ganske mørkt ute, men likevel med så rask lukkerhastighet uten å øke ISOen(ISO 100) at måsen på himmelen avtegnes skarpt.
Utstyr
  • Nikon D600
  • Nikon 50mm f1.4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_653903} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Walter S.

Du er ikke skvetten, som bruker blender f/1.4 til et landskapsbilde!

Fin vinterstemning med nydelig lys og gode farger. Spennende forgrunn.

Mvh,
Walter
Avsluttet .

Vakkert!
Jeg er enig med Walter :)
Forgrunnen med de isglaserte steinene er vakker, og det samme er isen med de tynne dekorative sprekkene som har lagt seg på vannet.
Vakkert komponert med fint lys, speilinger og farger og kontraster :)
Mvh Liv
Fred Åge H.

Takk Walter, for fin kommentar;)!!

Å ta bilder med et så lyssterkt objektiv som dette er nesten magiskt! Med lukkertid på 1/160 kunne dette bildet fint vært tatt håndholdt, men av gammel vane tar jeg det med stativ og fjernutløser. Man må bare unngå at forgrunnen kommer for nær, så blir alt sylskarpt!
Fred Åge H.

Takk Liv for flott kommentar;)!! For meg er dette nærmest som et reportasjebilde å regne, med tanke på hvor "lettvint" det kom til, jeg er vant til å jobbe mye mer for de gode bildene, langt inne i naturen eller høyt til fjells. Men av og til er det deilig å bare ta slike bilder, kjøre et sted, gå ut av bilen og knipse noe som man kjenner gir en god følelse. Dette bildet ga meg en slik god følelse hele veien, fra jeg nærmet meg stedet hvor stativet ble plassert, til det ferdig redigerte resultat som presenteres her på Foto.no;)
Avsluttet .
+1
Hei Fred Åge!
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen der du deler fra dine opplevelser! Det høres herlig ut, det som du formidler her, og bildene dine blir nok så fine nettopp fordi du fotograferer med den lidenskapen som det kommer så godt frem at du har, i det som du forteller her :)
Takk for alt det fine som du deler med oss både mede bilder og ord, fra dine opplevelser! :)
Mvh Liv
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu