Selvportrett og melankoli i november
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • Panasonic LUMIX G5
  • Minolta MD Zoom 35-70mm f/3.5
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_652908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Jeg kan føle stemningen, som du så vakkert formidler. Og jeg blir sittende lenge å betrakte og å føle og å tenke. Å oppleve, er kanskje et mer beskrivende ord?
Du lager bildene dine slik at det å se bildene blir nesten som å være der fordi man kan leve seg inn i de.
Takk for at du deler!
Mvh Liv
Walter S.
Hjertelig takk for innsiktsfull kommentar, Liv. Du er flink til "å lese" et bilde og dens innhold, også det som ikke er så lett synlig...!

Mvh,
Walter
Lars-Anders M.
Jeg ser din skygge i bildet. Ja du er nærværende både med skygge og din bildestil. Bra.
Walter S.
Takk, Lars-Anders!

Mvh,
Walter
Bjørn O.
Ble sittende lenge å se på bildene dine her Walter... Flotte farger, god komposisjon og en veldig behagelig stemning. I akkurat dette bildet er jeg litt usikker på om jeg trives med skyggen din... På den ene siden så gir den et artig tilskudd til bildet og en følelse av at noen er der i bildet, men på den andre siden så synes jeg at bildet står så godt på egne ben at det ikke trengs. Elsker HDR. Trenger å lære meg mer om det og begynne å bruke det. Får fram hele spekteret av farger, lys og skygger
Walter S.
Takk for kommentaren, Bjørn:

Når det gjelder bilder jeg legger ut på BK (her) så er det stort sett "marginale" bilder som ikke har bred appell. ... og fordi HDR ikke er godtatt av "eliten" her inne i BK.
;o)

Mvh,
Walter
Bjørn O.
Folk har (heldigvis) forskjellig smak når det gjelder bilder som det meste annet. Etter responsen å dømme så virker det jo som det er flere som liker enn ikke liker HDR , selv om det jo alltid er noen som må knuffe litt på et forum :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu