tango
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKamera på krakk. (utendørskonsert på kveldstid, Cagliari)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_648317} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Per Ove H.

Ryddig, med balansert komposisjon. Imponerende bra teknisk samtidig som det formidler konsentrasjon og innlevelse.

Mvh
POH
Tone A.

Eit flott eksponert konsertbilde kor du får fram kor konsentrerte musikarane er. Skulle mest ha vore med ei lydfil her. Artige detaljar også med han som har klesklyper for å halda fast notene. Det passar jo med røde klessklyper til tango. Likevel ligg det strødd med noteark under begge stativa, så her går det unna med tangostykka.
Flotte detaljar i det mørktona kleda og fine hudtonar i den gode lyssetjinga om det er litt sterkt på gitaristen i nakken.
Godt komponert med god likevekt og flott utsnitt.
Gitaren gir fin kontrast og toradaren gir liv med si rørsle. Flott jobba med denne tangokonserten med flott driv og fine positurar på musikarane.
Helsing Tone
Knut Georg F.

Takk for gode kommentarer. Konserten gjorde seg klart best med lyd Tone, spesielt når publikum kastet seg ut i spontan dans. (Har videoklipp på lager!). Ved hjelp av en "krakk" fikk jeg stabilisert kamera for opptak med litt lang lukkertid slik at bevegelsen i bandoneonet kom frem.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu