Advarsel: Sterke scener (serie)
Dagens bilder er egnet til å opprøre puritanerne blant oss. Derfor ingen tittel, men en klar og velment advarsel slik at den som ikke vil utsette seg for slikt på lørdagskvelden kan styre unna.

Vel, ikke alle bildene er egnet til å opprøre. Noen er litt romantiske. Men det er bare til dere kommer til versjon 5, hvor hensikten til denne karen blir klar.

At versjon 6 ble et antiklimaks, både for kikkerne blant dere og for fotografen, får så være. Litt rumpekos ble beholdningen, før damen ruslet lenger inn i skogen for mer privacy. Vi befant oss tross alt i USA, hvor man ikke viser alt, rent offisielt.
Nok en stor opplevelse, som jeg håper deres synes er ok formidlet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-09-14 18:33:32
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-09-14 18:34:02
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-09-14 18:34:30
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2013-09-14 18:35:20
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2013-09-14 18:35:41
    Versjon #6
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetØkt kontrasten litt i etterbehandlingen, samt litt opp på Vibrance i Lightroom. Ellers ingenting gjort med fargene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_646071} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Avsluttet .

Heftig og fortellende serie. Fin detalj med "kjeppen" i v5. Fint formidlet!
Jostein S.

Hei
Dette var svære greier. Det må jeg si
Det er ikke bare, bare når skogens konge er i aksjon
Kanskje det ble et fruktbart resultat...
Jostein
Kjell H.

Fantastisk. Flott serie av Skogens konge med frue. Alaska byr vel på storslått natur. Kommer vel flere blinkskudd tenker jeg. NICE :)
Rytis K.

så elsker disse gigantene, jage dem hele året med svært lite hell, tar bilder som din pusten fra meg, fin avstand, ekte farger .. utrolig
John B.

Storveis serie med herlige farger!! Dette er topp naturfoto!!
JohnB.
Bernt Ø.

Takk for raske og hyggelige tilbakemeldinger. Kona tok forøvrig nettopp en titt på bildene og var negativt overrasket over størrelsen på utstyret. Og hun er IKKE godt vant. Ikke det jeg vet. Hm.
Svein R J.

Nydelige bilder av oksen og fruen med flotte høstfarger,har alldri vært der så sent men det ser jo praktfullt ut.

Mvh Svein
magnar p.

oi dette var flott, sikkert en stor opplevelse.

mvh magnar.
Frode L.

Hei.

Utrolig flott serie med fin fortelling, storslått natur med sin fine fargeprakt og de dyra gjør dette helt rått.
Må ha vært en utrolig flott opplevelse dette.

Frode.
Øyvind D.

Rett og slett fantastisk flotte bilder!
Ønskjer inderleg å sjølv få oppleve dette ein gong. :-)
Dag Tore ..

Hei!Bernt - Dette resultatet,er mulig noe av det beste resultatet jeg har sett fra Denali park! Jeg var her i 1965,men lengter stadig til bake til de barske villmarksområdene,mange minner fra denne turen! Ser stadig på lysbilder ,mange av bildene er lagt ut her,På dotten !! Men du har jobbet,med mange gode bilder! Og vi venter gode resultater! Denne prakserien du presanterer nå! er helt unik i dag.Kvaliteten,miljøet,høstfargene, setter kronen på verket! Her er det bare å gratulere.Resultatet er bare helt unikt! Jeg regner med at vi får se flerer blinkskudd fra disse unike villmarksområdene i Alaskas ! Den siste villmark, og.de største ubrørte områder i USA! God reise til bake til Norge! Ps;Har vurdet dene elgbilder! Her kommer dommen!Orginalen og verson 3 og 4 , velger som det beste blinkskuddet!Men alle bildene er kvalitetmemmig,topp resultat ,av de du lever her! / Hilsen DAG
Avsluttet .

Bildene er praktfulle, men litt vanskelige å kommentere ettersom Alaskas villmark er ukjent område, der vi ikke kjenner hvor sky dyrene er, og dermed ikke har sammenligningsgrunnlag for å vite hvor krevende det er å ta bildene. Ellers all honnør for gode tekster til bildet, meget fornøyelig og underholdende. -Humor er aldri feil :-)

SES
Solvår B.

En herlig, fortellende serie med morsom undertekst.
: ) Solvår
Rolf S.

Virkelig flott serie, sammen med flotte høstfarger og store flotte elgokser så ble dette en så svært så severdig seanse, vil tro at dette var en flott opplevelse.
Synd vi ikke har noe sånt i Norge.
Bjørn Åge O.

Ja det er bare og ta av seg hatten for en uttelling på flotte motiver av en elg. Der jeg støtter all den gode rosen og Takk for titten
Per G.

Fantastisk serie av mektige dyr i mektig natur. Historien du formidler gjør det spennende og krydrer det hele på en fin måte. Den nye zoomen må ha vært fantastisk under slike forhold.
Mvh
Per
Sissel Elisabeth H.

Litt av en opplevelse. Meget fortellende flotte høstlige miljøbilder.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Lillian Utstrand G.

Herlig serie fra den aller siste villmark! Dette blir gode minner å ta vare på! :-) Nydelige naturlige farger på miljø og motiv her, gode skarpe bilder som fremhever selv de minste detaljer......... :-) For øvrig ser gubben litt trett ut, han har kanskje kjempet noen runder med andre hanner, men siste bildet minner meg litt om "The same procedure as every year James!", "Well, I'll do my very best!".... :-D
Mvh Lillian
Bernt Ø.

Takk for nye hyggelige tilbakemeldinger! Lillian - denne karen hadde nok hatt en heftig fight med andre hanner - deler av skinnet var skrapet løs fra hodet.

Mvh,
Bernt
Lillian Utstrand G.

Hei, Bernt! Huff da, ja det er ikke bare bare når disse gigantene braker sammen. Jeg trodde kanskje at den bortskrapte pelsen i panna var et resultat av at de gnikker av basten på små trær og busker! Det er jo ikke måte på hvordan trærne får gjennomgå! :-)
Mvh Lillian
Bjørn Aksel B.

Oj oj, dette var mektige greier Bernt
Råskap, kåtskap, satt inn i den mektige naturen. Herlig serie!
mvh
Bjørn A
Morten E.

Oj sier jeg også. henger meg på BA sin fine kommentar. Flott møte med gigantene. Herlig!

Morten.
Hans-Jørgen H.

Mektig og viril serie Bernt!
Veldig artig og interressant å se.
Du er dyktig!
Hadde en gang en drøm om Alaska og Mount Mac Kinley, men sannelig blei det med drømmen ser det ut til..
Eller..
Tyrin.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu