Krakow
Det är inte så ofta att man får en sådan här bild.
Mycket skall stämma......
Utstyr
  • Canon 5D mk3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger49
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_645497} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kjersti N.

Fantastisk bra street foto:) Et slik premiebilde :) Gratulerer så mye

Mvh Kjersti
Kjersti N.

Fantastisk bra street foto:) Et slik premiebilde :) Gratulerer så mye

Mvh Kjersti
Kjersti N.

ble så positivt overaska at jeg glemte kritikken. Hvis vi begynner øverst i motivet, de runde lysene, henger så godt sammen med ballongen som bryter i front av motivet. Gjentagelse og sammenheng er bra. Så har du I<3U motivet på ballongen som passer så godt til situasjonen og gleden i fjesene deres. Jeg vet ikke hvorfor men jeg får et inntrykk av kjærlighet mellom en foreldreløs og en nonne. Og et øyeblikk av glede :) Veldig bra formidlet
John B.

Ja dette er¨på tross av noen små tekniske skavanker ett fabelaktig bilde!! Her er glede og utstråling i bøtter og spann... Ett bilde man kan gruble og dvele ved lenge, men sluttkonklusjonen blir hele tiden den samme: happyness og glede...
John b.
Henning S. P.

For et herlig bilde! Å klare å fange en slik situasjon er ikke enhver forundt, den lekende nonnen! Fulltreffer.

Henning
Bjørnar P.

Ikke så ofte et bilde har en så klar fortelling uten at det er supplert at en tekst. Bildet viser en glede over å leke med en ballong som vi forventer fra et barn, men ikke fra en voksen, og slett ikke fra en nonne! Det er tydelig at barnet og nonnen leker sammen, og dette er både overrasker og gleder. Bildet har heller ingen forstyrrende bildeelement. Omgivelsene antydes i passe grad. Ballongen er flott plassert i bilderamma, og selv teksten på ballongen bidrar til fortellinga. Et bilde til å bli i godt humør av!
Teknisk godt, med godt valg av utsnitt, farger, dybdeskarphet og kontrast. Eneste minus (som lett kan justeres bort) er litt lite oppskarping.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu