Korshøyden 2
Tatt ved samme anledning som forrige bilde
Bildet inngår i albumet Baltikum -
Utstyr
  • Olympus E-5
  • Olympus 7-14mm
  • Brennvidde7mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/45s
  • Nei
  • Annet200 ISO. Frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_642085} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
SveinM M.

Her "ligger" det mang en historie/skjebne! God dokumentar! :)
Henning S. P.

Dette likte jeg veldig godt. Ekstremt symboltungt og det forteller en historie. Men også en veldig fin komposisjon med den hvite glatte figuren med korsene som en mørk bakgrunn, fin kontrast både i farge og struktur. Det gule hjertet lyser jo også opp fint, og ligger nesten i blikklinjen til engelen.

Henning
Jostein S.

hei
Tankevekkende
Svært godt komponert
Fototeknisk utmerket
Likte dette uttrykket
Jostein
Jostein G.

I alle dager! Noe av det mest spesielle bildet jeg noen ganger har sett! Alle disse korsene eller det er vel krusifiks det heter! Hva i verdens galskap er det som har skjedd her eller er det bare manipulasjon alt? Ihvertfall veleksponert og god dybdeskarphet og detaljer.... Ja den noe tilsynelatende engelen kan vel se opp og i lengsel....men den virker da også rolig tiltross for kaoset rundt den... Vet ikke....dette var rart bilde og kan vel tolkes forskjellig alt ettersom hva og hvorfor her. Er dette krusifiks som er beslaglagt? I tilfelle blir jo bildet å tolke utifra det... hmmm ihvertfall mange kors her...hulter til bulter! Er det offergaver?





Mvh Jostein
Bjørnar P.

Jostein: Bildet er ekte nok, det. Informasjon om motivet finner du her: http://www.youtube.com/watch?v=P0nX9PGRW64 eller http://no.wikipedia.org/wiki/Korshøyden
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu