Visions of Norway
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_640860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tor Einar K.

Steinen i front blir for dominerende for meg. De andre steinene sammen med det lave kamerastandpunktet fungerer flott til å skape dybde i bildet.
Even S.

Kjenner stedet godt. Og jeg er litt enig i at steinen i front dominerer for mye. Godt å ha en solid forgrunn, det skaper dybde. Plasseringen er også relativt god, men kanskje 1 meter til høyre og 0,5 meter frem så hadde vi sluppet å redigere vekk steinen. Samtidig kunne bildet blitt litt tomt? Vet ikke jeg...

Du får frem fine farger i regnet eller delvis regn? Personlig ville jeg tatt ned blåfargen i fjellene, og litt i himmelen til høyre.

Bildet er jo jævlig kult da :) Jeg drar dit i morgen :)
Roar K.

Enig med de før meg i at steinen føles som å få den midt i trynet for den slåss om oppmerksomheten med det flotte dybdesuget i himmelen - og jeg er redd den vinner ufortjent.
Lange lukketider som slører vann er jeg normalt imot, men dette er et av de få bilder hvor jeg synes det hører hjemme.
Et bilde jeg på en måte liker, men "trynsteinen" trekker ned.

Roar
Jørgen S.

Takk så mye for kommentarene deres! Brukte et variabelt gråfilter her, men merket at på eksponering over 4 sekunder får jeg et mørkt omeråde i bildet. Nesten som en flekk. Filteret skal ikke være skadet på noen måte. Det er helt nytt. Noen som vet hvorfor? Link til uredigert bilde her.
http://www.dropbox.com/s/s0s2kvusmyrksmu/FOTO_no.jpg
Roar K.

Originalen du linker til så ut til å være fargemessig bra. Hva med en litt opplyst versjon av den?

Roar
Jørgen S.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu