Edv Munch 150 år
Munch skal få nytt museum til 1,7 milliarder i Bjørvika innen 2018.
Fotograf
Utstyr
  • Canon Powershot G1 X
  • -
  • Brennvidde41mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • AnnetISO 800
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_638531} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Liker denne freshe tilnærmingen. Tekst og bilde sammmen - strålende.
Carsten W.

Ikke bekymmrer deg, Jan. I Hamburg/Tyskland brenner vi nettpp opp ca 7 milliarder for en konserthalle ingen egentlig vet hva skal brukes for, og vi har ikke engang et oljefond;)
Så Munch fa en rimelig løsning og museumet i Tøysen er virkelig ikke så fint og praktisk, syns jeg.
Magne M.

Godt foto-dok. i kombinasjon med tittel og tekst til bildet.
Roar K.

Det er vel en stund siden 2000 milliarder ble passert, men det nøyaktige tall husker jeg ikke. leste det bare sånn i forbifarten i en nettavis for en stund siden.
Hva hele Munch-samlingen er verdt vet ingen. Men med tanke på hva "Skrik" gikk for og nå også "Madonna" så er kanskje 1,7 milliarder verdt å satse på å bevare den arven Munch etterlot seg.
Å sette Lambda opp mot satsing på sjukehus etc. sier mer om Carl I Hagen enn om Lamda når vi har så mye penger allerede mens mer og mer pumpes opp i de allerede ekstisterende "høla" der overslagene har økt betraktelig hva mengden angår så kunne man kanskje la de sårbare områdene ligge til det eventuelt blir nødvendig - hvis det noen gang blir det.
Med Alaska og Mexicogulfen i friskt minne vet vi hva Lofoten, Barentshavet og Bjørnøyaområdet kan risikere hvis det går galt.
Blir det for smalhans kan vi jo gjøre som amerikanerne og japanerne - la seddelpressa gå.
Kanskje ikke fotokunst du leverer her, Jan. Men foto har jo også andre sider ved seg akkurat som malerkunsten. Kjartan Slettemark foran Stortinget har vi jo vært inne på før.

Roar
Truls Bastian H.

Munch-museet bør etter min flyttes.
Det er så store verdier, og masse kan ikke stilles ut pga plassmangel. Sikkerheten i nåværende bygning er heller ikke bra. Det er umulig for turistene å finne parkering, da plassen også brukes av Tøyenbadet, og museene i Botanisk hage (Botanisk museum, geologisk museum, og zologisk museum).
Det er en utrolig kulturskatt vi har etter Munch, selv om han jobbet med lite kulturstøtte - Gustav Vigeland hadde et enormt sugerør i den pengesekken. Grunnen til Munch lagde flere bilder av samme motiv var at han så på endel av bildene som serier, og når økonomien tvang ham til å selge et av disse bildene så lagde han et nytt av det samme.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu