Kunstig fossefall, men levende vann - serie
Her har vi vært før, men da konsentrert om en søppeldunk på avveie. Stedet er Akerselva ved Nydalen.
Dette er en serie fotografert stort sett sittende i rullestol og tuftet på både redigeringsversjoner og reine fotoversjoner som er brukt for å vise samme motiv både i forskjellige utsnitt og forskjellige vinkler. V1 og V2 er samme eksponering. V3, V4 og V5 er også fra en og samme eksponering. De to siste er reine fotoversjoner.
Noen mener at versjoner skal kun være fra en og samme eksponering hvilket er regelverket i en norsk fotoside hvor flere veteraner som meg med over 6 års fartstid har blitt kasta ut fordi vi var litt for brysomme.
Her på "dotten" har jeg så langt ikke fått noen klage fra administrasjonen så da fortsetter jeg som før inntil så skjer.
Men også her har jeg opplevd å få kommentarer som slo et slag for kun redigeringsversjoner. Da blir det jo svært snevert hvis ikke motiver skal kunne vises i forskjellige fotoversjoner nettopp for å vise hvilke muligheter det aktuelle motivet hadde.
Det blir liksom ikke så lett sammenliknbart hvis man skal legge ut en ny fotoversjon dagen etter da de færreste går tilbake til vedkommendes side for å sammenlikne på samme måte som hvis versjonene ligger sammen under samme opplasting. Nå har jeg jo også sett at noen legger ut versjoner i separate opplastinger ved siden av hverandre hvilket stjeler litt av muligheten for å legge ut flere bilder.
Nå er det sikkert noen som gjerne vil murre litt fordi jeg tar opp ting under mine bilder framfor å gå til et forum som bare en liten klikk spesielt interesserte bruker. Dette var også et argument som ble brukt mot meg da jeg ble blokkert på nevnte side.
Men jeg har nå litt skrivekløe og har alltid hatt det. De som ikke er interessert kan jo bare konsentrere seg om foto og hoppe over "litteraturen".

http://WWW.pbase.com/kneppen
Fornøyd
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-06-12 10:42:55
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-06-12 10:43:26
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-06-12 10:44:49
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2013-06-12 10:45:25
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2013-06-12 10:46:05
    Versjon #6
  • Lagt inn: 2013-06-12 10:46:49
    Versjon #7
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Sigma 18-250 med OS
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEksponert sittende for frihånd med forskjellige brennvidder, lukkertider og blendere. ISO 200. Lysmetting nedsatt med -0,33. Polfilter i bruk - og til tross for sistnevnte fikk jeg enkelte utbrenninger som måtte fikses på.

    Roar
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_637541} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jostein S.

Hei Roar
Levende vann ja
Her er jo gyllent vann i tilegg
Enig med deg ang. å legge ut ulike motiver
Literatur skader vel ingen
Det er bare et stort pluss
Jostein
Svein R J.

Flotte varianter av levende og rennende vann i en gyllen farge flott med mange varianter er litt slik jeg å og litteratur har vel alldri skadet noen så meget bra++ fra meg

Mvh Svein
Per G.

Flott serie fra gyllent til kaldt vann rent farvemessig. Flott og anderledes, det liker jeg.
Mvh
Per
May-Brith O.

En herlig, forfriskende serie. Lett å øyne kunstneriske tilsnitt i hvert eneste, syns jeg. Panoramaformatet gjorde seg ekstra godt. Lekkert dette.
Jan G.

En fantastisk fin serie, fotografisk og dekorativt. Du er først og frermst billedkunstner, men også en dyktig fotograf. Du kombinerer de to ytringsformene med gode tekster. Herlig med rennende vann uten sløring! God koloritt.
Mvh Jan
Carsten W.

Fine bilder.
Jeg lurer på om jeg jogged forbi deg denne dagen.
Der satt en fyr i rullestol, men han sa ikke ut som jeg forstille meg deg.
Frode L.

Hei Roar.

Vann og "fossefall" kan være spennende motiver noe du viser her, en flott serie med fine farger og fart.

Er enig med deg i det du skriver, i dette tilfellet synes jeg det ikke gjør noe med slike versjoner.

Frode.
Geir K.

Flott serie du viser her Roar. Liker meget godt panoramaversjon i originalen. Versjon 6 likeså.

Geir
Solvår B.

Herlig, forfriskende serie. Jeg nekter å velge.
: ) Solvår
Sissel Elisabeth H.

Fin serie av det klare og det brusende vannet. Likker fargetonene og at du har fått frem liv og røre i vannet. Skulle jeg velge blir det V3, V4 og V7.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu