På tur i Guds frie natur
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D800
  • AF-S Nikkor 28-300 mm
  • Brennvidde170mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetSnapshot
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_637121} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Solvår B.

Kjære vene....og noen sier at antrekket ikke er kvinneundertrykkende!
Flott sett og foreviget. Et herlig bilde i farta.
: ) Solvår
Cato E.

Treffende tittel, godt sett og komponert. Den lange lukkertiden gir bevegelse i bildet. Gratulerer med nytt utstyr.

Mvh
Cato
Harald N.

Godt reisebilete dette Jan, god tittel.
Gratulerer med D800!
Mvh Harald
Svein R J.

Flott sett og treffende tittel ellers enig med Solvår gratulerer med det nye utstyret

Mvh Svein
Roar K.
+2
Det blir jo dårlig med D-vitaminer når man pakker seg inn slik hvilket også gjenspeiler seg i sykdommer relatert til slike mangler noe som ikke er uvanlig i Norge.. Men når religionen skal styre livet til de grader så er vel det noe man bare må ta med seg.
Men når det gjelder dette så ligger jo ikke katolske nonner og prester så veldig langt etter når det gjelder å pakke seg inn.
Ikke akkurat hva man venter å møte ute på tur med staver dette så snapshot er vel riktig her.
Nevner at kanskje ville et kutt på en drøy cm nede øke bildets spenning i og med at den brede asfaltkanten eller hva det er da vil gå rent ut på nedre ramme framfor at dens forlengede linje ender direkte i krysset.

Roar
Carsten W.

:))
Ikke helt etter koranen å trene kroppen, i hvert fall ikke kvinner fra et åpenbart mer orthodox muslimsk miljø. Men også i disse miljør finnes forskjellige tolkninger av hva troende har lov å gjøre eller ikke.
I hvert fall kan du glede deg om et sjelden snapshot;)
Agnar H.

Du verden, usikker hva det får med seg av Guds frie natur. Og er gåstavene helt etter Koranen? Her er det motivet som gjør bildet, ellers er det vel både litt uskarpt og knipset der og da. Jeg holder meg heller til Gal. 5.1: "Til frihet har Kristus frigjort oss", blir mer gode opplevelse av naturen da :-)
Bjørnar P.

God fortelling. Teknisk heller dårlig, med en ulogisk kombinasjon av lukkertid og blender for dette motivet. REgner med at det ikek var tid til å tenke på slikt. Bilen i bakgrunnen kan jeg ikke se har noe med fortellinga å gjøre, og burde derfor ideelt sett vært unngått.
Jostein S.

Hei
Et flott "skudd" det her
Treffende tittel
Enig med Agnar og hans sitet
Jostein
Cato E.

Hei. Legger til ny kommentar til bildet da ikke alle ser det samme i et bilde som andre. Noe som for øvrig er bra og vi lærer av, men man må være mer konstruktiv og gi tilbakemelding på hva som er bra og ikke, & hvorfor. Man bør også ha billedforståelse og kunnskap om hva man sier før man ytrer sine meninger. Det er mye man kan si om dette bildet, ærlig & usminka skal men være. Her har noen ikke forstått hva han prater om i sin kommentar. Stå på Jan.

Mvh
Cato
Bjørnar P.

Cato: Her hevder du at "noen" ikke har forstått hva han prater om i sin kommentar. Det er det rimelig arrogant av deg å hevde. Hvem er forøvrig denne "noen" som du kritiserer?
Ahmed R.

Oi, her var det ikke mange oppegående mennesker. Flere var interesserte i å rakke ned på andres tro, enn å gi en kommentar på bildet. Men men, gretne, sure og lite oppegående mennesker finnes det mange av i verden, litt tilfeldig at de var samlet her.

Bildet var litt uskarpt, men det står beskrevet at det kun var et simpelt snapshot.
Jørn A.R. A.

Hei Jan,
Flott snap shot dette her, og bevegelses uskarpheten funker helt greit for meg. Tittelen fungerer også helt greit for min del. Gir meg litt assossiasjoner til Trond Kirkevågs prestekrage-freesbee-kastende prester.
"Brødmeldingene" om at "det ikke er helt etter Koranen å trene kroppen" (kan ikke huske å ha sett noe om dette der) og sitering av Bibelvers på en fotoside klarer jeg meg helt fint uten.
Men jeg er helt enig med Roar om at dette kankje ikke er hva gjennomsnittet av befolkningen venter å se på søndagstur rundt f.eks Store Stokkavann.
Det kan kanskje tyde på at gjennomsnittet av befolkningen ikke har sett så mye...? :-)
noralf j.

Artig bilde av gammel kultur mot ny logo kultur. Godt fanget øyeblikk i natur. Mvh Noralf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu