Regnbyge i solskinn
Typisk aprilvær! Tatt i fra Vikertangen på Asmaløy / Hvaler, Vi ser Tristenene (med blinkende hvit lys?) til høyre og Thorbjørnskjær fyr (som ser ut som et krigsskip i siluett!) ytterst der ute og en Svenskeferge midt i mellom. Den siste er på vei fra Sandefjord til Strømstad.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5100
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_633655} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jostein S.
Hei
Flott kystmotiv
Flott med bygene som driver
Sollyset på skjøen blir kanskje litt hardt
Jostein
Anders Patrick K.
flott landskapsbilde, litt "old-school" kanskje, om det gir mening, med beskrivende tekst og det hele.

En fast kunde av meg driver med dokumentarisk fotografi og arkviering av gamle bilder, og sa en gang at et bilde uten tekst er som film uten musikk. Du ser ut til å være av samme skole;)

Kanskje et polafilter hadde tatt brodden av refleksjonene? Hadde nok gitt enda litt mer kontrast i skyene.

mvh

Patrick
Olav Bjarte K.
Et "tomt" bilde til deg å være, vanligvis serverer du bilder med mange detaljer.

Sølvglinsende hav, og enkle deltaljer som flyter på horisonten. Over denne litt dramatikk.

Et gjennomført kjølig kystinntrykk av april.

Jeg liker bildet (Havet) slik det er, flott og levende effekt.

Meget +.

Vennlig hilsen.
Walter S.
Hjertelig takk for at dere orket å ta i tastaturet, noe som slettes ikke er vanlig her inne på BK, Jostein, Patrick og Olav Bjarte!

@ Jostein: Det sølv-skimrende havet er halve bildets uttrykk og skal "stå i mot" de mørke, blå-gråe valørene på himmelen.

@ Patrick: "Old school"-uttrykket passer bra på meg. Er jo nok så konservativ når det gjelder fotografering. Ren landskap tatt på stativ. Ikke akkurat så spennende, men traust og godt, etter gammel oppskrift.
Kunden din har nok rett, vil jeg påstå. Passende tekst bør følge med hvert bilde, om ikke annet enn en stedshenvisning når det gjelder landskap, slik at betrakteren vet HVOR han en i bildet. Polafilteret tenkte jeg selvfølgelig ikke på, men tanken er notert for fremtidig bruk i slike tilfeller!
:o)

@ Olav Bjarte: Enig i at det er et "tomt" bilde (for å være meg...). Det er jo derfor det ligger i BK og ikke i BG. Du er raus med karakterene. Takk for det!
;o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu