Hjort i furuskog
Bildet er fra påskas hjorteprosjekt, og er tatt ved ei furu hvor hjorten alltid - uansett - av en eller annen grunn stanset for å lytte, se og klø seg. Av en rekke på 8-10 dyr stanset alle etter at de passerte denne furua.

Bildet er tatt samme morgen og fra samme skjul som bildet jeg la ut for noen dager siden, bilde nr. 691037, men er av en annen kolle i samme flokk.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-04-17 07:02:07
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger148
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_631670} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Henrik S.

Flotte miljøbilder av hjort du presenterere og dette er ikke noe unntak. Men egentlig ble vel dette mere portrett i skogsmiljø:-) Bra jobbet og flotte bilder. Skulle jeg påpeke noe så kunne jeg ønsket å se litt mer av det fine miljøet.

Mvh Henrik
Liv F. D.

Hei Bernt,
to flotte bilder av hjorten. Tett innpå så detaljene kommer godt frem. Liker den lave fotovinkelen. #1 er kjempefint av den vaktsomme hjorten.

mvh
Liv ")
Harald H.

Dette er to spennende hjorteskildringer. Likte best #2 fordi det er mer handling i det. #1 er en anelse uskarpt på hodet, noe som antakelig skyldes stor blenderåpning. Jeg skulle gjerne sett en anelse mer luft foran hodet til hjortekolla.

Fin fangst!
Duy P.

Ettersom de vandret over denne plassen, synes jeg du burde frysere litt og noe renere miljø.
Joda spennende prosjekt du holder på med så gir gode resultatet. Med litt handling ergo v2.

:) duy
GEIR MAGNE S.

WOW! en nytelse dette, originalen for meg.
Solvår B.

V1 - nydelig bilde av det vakre dyret.
: ) Solvår
Bernt Ø.

Takk for hyggelige og konstruktive kommentarer. Henrik; jeg liker som deg miljøbilder. På dette stedet er det mye vegetasjon og vanskelig å få rene bilder i store utsnitt - jeg har et annet sted hvor mer miljø er formålet - her var målet rimelig tette utsnitt. Duy; frisering er foretatt, men man må gjerne ødelegge noen biler før man er der. Dette punktet var ikke primærmålet fra dette skjulet.

Mvh,
Bernt
Berit A.

To flotte bilder. Liker det tette utsnittet her.
Hjorten er så nydelig og artig å se den på nært hold. :))
Harald N.

To flotte av hjort i sitt rette miljø.

Mvh Harald
Odd Chr. K.

Åååå, det var et fint bilde, utbrøt kona nettopp idet hun svingte forbi skjermen. Må vel si meg enig. Elegant "fotslør". Bakgrunnen med gyllen gjennonslagskraft krydrer det hele. Pent dyr. V2 rakk ikke kona å se, men jeg tror hun ville like den også:)
Odd C.
Bjørn Åge O.

Flotte bilder med en et lavt stannpunkt som er med på og heve bildene med det lille som er og heve,her går jeg for orginale Bernt,for et litt mer heletsinntrykk der du for med litt av bakdelen på hjorten der du for mere av furuen ,synes det ble det beste utsnittet,her mangler det ikke noe på det tekniske på verken v1 eller v2 topp kvalitet på bildene synes jeg.,,FLOTT
Svein R J.

To tett på portretter som begge er skarpe og flotte å se på,stiligt der den klør seg men synes org er hakket vassere her

Mvh Svein
Svein Ove L.

2 flotte bilder av hjorten. liker den duse forgrunnen og kameravinkelen.
godt fanget.
Trond W.

Lekkert! Fint med den duse forgrunnen.

Trond
Dag Tore ..

Hei!! Meget tett på denne gangen!Dyktig utført med gode detaljer i vakker miljø! Stå på!!!DAG/VERMLAND
Terje M.

To fine hjortebilder, likte v2 veldig godt.

Mvh
TerjeM
Per G.

Dette er nok noe av det beste av hjort her på dotten. Org for min del da den har nydelig komp med fine farver og innrammet i trær som om den skulle vært plasert der.
Mvh
Per
Øistein W.

To flotte i rett miljø
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu