Vintermyr
Bildet inngår i albumet Picturaday - Bilder fra bloggen:
http://pictureaday.blogspot.com/
Utstyr
  • D800
  • 28 1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_630077} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Kan nesten kjenne og føle på den fine snøflaten her, noe som forsterker dybdefølelsen i motivet i tillegg til mellompartiet med snø/ isformasjonen. Skogen i bakgrunnen gir en brå og markant avsluting. Kanskje så kraftig at den forstyrrer litt av det "stille" fine inntrykket fra snø og isflatene i for og mellomgrunnen? Eller kanskje er det mer et tilskudd av kontrast og spenning? Tja, ikke vet jeg, sier bare fint bilde:)
Thomas R.
Takk for fin kommentar. Jeg falt jo for formen på myråpningen her, i tillegg til de forfrosne detaljene i bunnen (som ikke kommer frem her, men på ett større print). Alt i alt ganske godt fornøyd med bildet slik det ble, bortsett fra ørlite dugg på objektivet, noe man heldigvis ikke ser så godt på det ferdige bildet.
Arne Henning G.
Hadde vært spennende å se dette motivet i en enda mer abstrakt utgave. Med bare en tynn stripe av skogen i overkant som forsvinner oppe i høyre hjørne? Vet ikke, men føler at abstraksjonen kunne vært tatt enda lenger uten at det hadde virket kunstig og tilgjort.
Arnstein P. F.
Spennende formasjoner i snø og myr. Synes det blir litt for mye med både for og bakgrunn i dette bildet. Dette motivet står seg bra uten skogen. Mvh Arnstein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu