Utkantstrøk 2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_629717} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Dette bildet gir rom for mange vemodige tanker og følelser som det er vanskelig å beskrive med ord.
Her settes vi bare i en udefinerbar stemning som har elementer av lengsel, håp, ønsker, isolasjon, glede og fortvilelse i seg.
I tillegg er det et gjennomtenkt, rent og vakkert bilde med mange skiftninger i seg, selv om det ved første øyekast virker ganske stagnant.
Bra!
Jostein S.

Hei
Nydelig
En ny variant
Nytt hus og antydning til litt blå himmel
Er det håp for utmarksstrøkene?
Et bilde med teknisk bra kvalitet
Fint snitt i bildet
Jostein
Klaus S.

Hei, både Ketil og Jostein! Tusen takk for fine og tydelig gjennomtenkte kommentarer. Det er virkelig verdifullt! Jeg har ikke postet særlig mange bilder her, men ser nå at det absolutt har noe for seg!

Ketil: Takk for forsøket på å beskrive stemningen. Jeg er enig i elementene du lister opp. Særlig dette med isolasjon. Jeg tenker også på mot og vilje, som må til når man skal bosette seg i slike strøk. Man vs nature, etc. Interessant observasjon at du synes bildet ved første øyekast virker "stillestående", men at det ved nærmere ettersyn åpenbarer seg mer detaljer. Det tar jeg som et stort kompliment.

Jostein: Tusen takk. Ja, det begynner å bli tomt på bygda. Dette bildet er fra Fredvang i Lofoten, hvor snart annen hvert hus står ubebodd. Tusen takk. Kjekt å få så konstruktive kommentarer.
Stig H.

Veldig bra !!
Oddbjørg R.

Komposisjonen, fargene (spesielt det røde taket som blir et blikkfang i alt det hvite)- gir bildet ro og renhet, og gjør at det er godt å se på. Kjempeflott! Hilsen Oddbj.
Øistein W.

Kjempe bra dokumenter, det er både minimalistisk og enormt
Klaus S.

Tusen takk, alle sammen. "Minimalistisk og enormt" var en god beskrivelse.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu