i skogen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_628703} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jostein S.

Hei
Et portrett med skikkelig blikkontakt
Det likte jeg
Vakkert utført det her, og ikke minst vakre øyne
Utsnittet er utsøkt og fargene behagelig
Bra det her navnebror!
Jostein
Bjørnar O.

Et godt bilde av en fin/naturlig modell med et godt uttrykk.
God komp og fine rolege farger.Sarpheten er også
bra,der den duse bakgrunnen framhever fint modellen.

Mvh Bjørnar
Tor L.

Dette var et kjempetrivelig portrett. Litt underfundig smil og god kontakt med modellen. Skjerfet rammer inn ansiktet på en flott måte. Ellers enig med Jostein og Bjørnar. Mvh/Tor
Hilde H.

Nydelig portrett av flott dame! Gode klare farger og fin innramming med skjerfet rundt hodet. H
Jostein V.

Hei,

Takk for fine tilbakemeldinger. Hva synes folket om eksponeringen? litt for lav eller bra? Tenker både på motivet og bakgrunnen.

-Jostein
Bjørnar O.

Hei.
Både bakgrunnen og motivet er etter min vurdering
helt perfekt eksponert.
Du har et veldig godt bilde her.

Mvh Bjørnar
Tone A.

Har du brukt reflektor med gullsida her? Eg berre lurar på deg pga varmtona hudtonar og fin glød i det bruntona håret. Eg ser lysrefleksjonar i begge augene, så er det evt blitz med softbox heller?
Uansett eit nydeleg portrett av modellen som smiler litt sjenert til fotografen. Flott med tubesjalet som rammar ansiktet inn.
Ho har litt rødtonar også i ansiktet, mest som ho har vore ute ei stund i kulden. Den duse bakgrunnen med snøpartia forsterkar det kjølige.
Flott med oppskarpinga av augene og lett softing av huda.
Pirket er glipa mellom tubeskjerfet og jakken i høgrekanten, evt eit kutt der og litt øverst så det bruntona området øverst forsvann.
Eg er ingen portrettfotograf men synes at eksponeringa er flott her med skarp modell mot dus bakgrunn og glimrande lyssetjing.
Eit nydeleg portrett kor innramminga med tubeskjerfet gir noko mjuktona til det skarpe ansiktet.
Helsing Tone
Jostein V.

Dette var første gangen jeg hadde brukt en blitz. Så det jeg gjorde var å plassere en reflektor på hennes høyreside. Så skyt jeg blitzen inn i reflektoren, så lyset fordelte seg over henne. Jeg brukte den hvite siden på reflektoren.
Tone A.

Flott jobba i skogen med lyssetjinga med bruk av reflektor og blitz. Varme hudtonar her må nok skuldast sminka, ho er litt rødtona på nasen antakeleg pga kulden.
Uansett har du jobba flott her spesielt når det er første gangen du brukte blitz.
Eit nydelege portrett kor bruken av tubeskjerf til innramming mjukar opp rundt det skarpe ansiktet. Her kjem også vintaren fram i den duse bakgrunnen. Kjempebra jobba.
:) Tone
Jarle S.

Dette er et meget bra portrett,med fin lyssetting og en flott modell.Som Tone bemerker,ville et lite kutt på høyresiden gjort dette enda bedre.Men dette er bare pirk.Med tanke på hvor kort tid du har holdt på med foto,er dette eksepsjonelt bra.Takk for tiden som kollegaer i et flott firma.

Mvh
Jarle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu