Fortidens hverdag
Egenvalgt skoleoppgave der jeg har valgt å skrive om 90 år gamle Sigurd som har opplevd andre verdenskrig, en av norges største naturkatastrofer og vært med å bygge Kon-Tiki museumet.
Fornøyd+
Utstyr
  • Canon 1D mk IV
  • 10-20mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_628658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Truls Bastian H.

Spennende bilde som forteller så mye om det å bli gammel. Fototeknisk så er det tydelig brukt en vidvinkel da bildene på veggen virker litt merkelig
Odin J.

Stemmer det Truls. :-)
Trygve S. A.

Bildet er artig, motivmessig. Dessverre er linseforvregning og dunkelhet i høyre side såpass voldsom at inntrykk av helheten forstyrres.
Truls Bastian H.

Prøv å fotoshoppe bort bildet til høyre for sommerfuglene.og klipp bort høyre side. Dette kan få forvrengningen til å ikke røpe seg så lett. Du får under klippingen av høyresiden vurdere om den røde sommerfuglen kan bli, men jeg hadde selv klippet for mye på høyresiden til at den får bli.
Det er ikke lett å se slikt idet en tar bildet, men den hvite kaffekoppen (modell sykehjem) dekker desverre for en spennende skrift på koppen bak - trolig står det "Bestefar" her. Har du beskjært også på venstre side?
Eirik B.

En blid og herlig kar dette ser det ut til. Det er noe med eldre som fascinerer meg og som gir meg en uttalt respekt. Du har formidlet personligheten til denne karen på flott vis. Han har glimt i øyet.

Bildet synes jeg hadde passet godt inn i en serie der han og hans hverdagsliv blir portretert.Det er kanskje det du også har tenkt siden dette jo er en del av et prosjekt.

De billedtekniske tingene som bemerkes av andre er jo forsåvidt godt synlige, men det meste kan fikses ved hjelp av cropping og lens correction i photoshop.

Mvh
Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu