Busstopp
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger44
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_625320} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Fint motiv og fint fanget herlig med så fin stemning i denne vintertiden og du tok opp kameraet og de andre tok opp paraplyen det er det som lager fine bilder.. bra Kirsten!
Hilsen Tove
Trygve B.

Et bilde som jeg liker. Utsnittet er bra. Personen bak treet gjør seg bra. Et bilde som beskriver en vanlig dag på en utmerket måte. Godt observert. Mvh Trygve
May-Brith O.

Enig med de andre her. Dette var et fint motiv og godt observert. Liker også utsnittet veldig godt der de kraftige, snøkledde greinene kommer midt imot en.
Carsten H.

Ditt svart/hvitt-bilde av hverdagslivet tiltaler meg Kirsten.

Mvh. Carsten
Solvår B.

Flott fortellende vinterbilde i sv/hv. Det ser litt ufsent ut å stå der og vente på bussen.
: ) Solvår
Tone A.

Her har du dokumentert flott ein kvardagssituasjon som osar av vinter og kulde.
Dama på busstoppet prøvar å skjerma seg mot snødrevet. Forgrunnen er prega av nysnø og vegen har berre nokre fåe bilspor. Og det store treet står med snødekka greiner og det snøar tett noko ein ser framfor det mørktona huset.
Flott fotostandpunkt som får fram det store treet med sine store greiner og busstoppet under med dama. Slik som utsnittet er gir treet ro til bildet, det skjuler litt alle detaljane i bakgrunnen. Flott komponert med dama på busstoppet, som kun er markert med skiltet på gatelysstolpen. Her det kaldt og med snøen lavande ned blir det også blaut. Godt eksponert og med gode kontrastar i gråtonane.
:) Tone
Carsten W.

Helt enig med motivet. Strålende sett og kutt.
Men jeg kan ikke sir meg enig med kontrastene. På min skjerm er de altfor hard. Fruen forsvinner nesten...;)
Kirsten H.

Tusen takk til dere alle! Bildet er tydeligvis ulikt på de ulike skjermene. Jeg redigerer på Mac, og den har blank skjerm. Kanskje det betyr noe?
Roar K.

Første tanken er at det kunne kanskje gjort seg med et skur her. Men fotomessig ville det jo ødelagt inntrykket med det flotte treet.
Kompen gjør seg bra i det av mange så forsmådde kvadratiske format.
Men skulle ikke du heller ha vært på Kreta nå framfor å vasse i snøhaugen?

Roar
Kirsten H.

Tusen takk til deg også, Roar!
Vi drar ned til Kreta ved påsketider i år, så jeg må finne meg i litt snø i år.Det gir meg muligheten til noen snøbilder, da. Etter at jeg begynte å fotografere har jeg lært meg å sette pris på dårlig vær, men det har vært litt for mye av det denne vinteren, ja.
John A R.

Flott utsnitt av en litt sur og kald hverdagssituasjon :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu