Brunnakke i strølys
Når ungene i huset krever at vi holder oss hjemme i helga på grunn av alle mulige ting som er artigere enn å dra på hytta er det lite annet å gjøre enn å utforske nabolaget i ledige stunder for en med fotokløe. Laksendene og denne brunnakken har derfor fått to-tre besøk de siste ukene.
Originalen og v2 er formidler det jeg ønsker, med lavt strølys, åpen råk og dus vegetasjon i bakgrunnen. Dette blir aldri wow-bilder, men grei dokumentasjon.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-02-12 06:37:35
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-02-12 06:38:14
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_624618} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar K.

Fint strødd lys og brukbar skarphet på de to første. V3 3 er jo så skarp at neste trinn er overskjerping. Hva jeg skal mene om alt det hvite mer eller mindre utbrente rundt gakkgakk'n aner jeg ikke så det får heller stå åpent.

Roar
Bernt Ø.

Hei Roar, takk for god tilbakemelding. De to første (som er de beste bildene etter min mening) ble merkbart slappere når jeg la dem inn - hvilket er regelen snarere enn unntaket - både hva gjelder eksponering og skarphet. Noen tips for hvordan man sikrer at bildene får samme uttrykk når de krympes inn i foto.no?
Odd Chr. K.

God Morgen.
Flott strølys. Liker at det er av det beskjedne slaget, men likevel nok til å krydre det hele. V3 med ren bakgrunn hadde jo vært gull - så det får bli sølv.
Personlig overskarper jeg ofte originalen en smule, så nedskalerer jeg til bredde 1020 (høyde 760 ved høydeformat) og sjekker skarpheten som da vil ha minsket noe. Størrelsen passer fint til web`n med mindre man vil ha større bilder da... De fleste tror jeg går motsatt vei. Lager originalfila slik de vil ha den - nedskalerer, og skjerper så på nytt den nedskalerte fila.
Odd C.
Bernt Ø.

Ok. Så min metode med å gjøre ferdig originalen uten å krympe, for deretter å måke den inn på serveren til foto.no, hvor jeg har satset på at det er en programsnutt som fikser konvertering holder ikke. Heretter tror jeg mine bilder kommer til å få et utrolig løft.

Mvh,
Bernt
Svein R J.

Men dette er da noen flotte bilder av brunakken dette,skarpe og detaljerte med fokus på fuglen som jo er det viktigste.Liker alle versjoner der orginal er best liker godt di frosne dråpene på fuglen her og att den slurper i seg dette slushvannet stiligt

Mvh Svein
Kjell Ivar Ø.

Fin liten serie av brunakken dette ,velger meg orginalen.
Helsing Kjell Ivar
Svein Ove L.

Flott serie av brunnakken.
godt jobbet..
Frode L.

Hei.

En flott serie, alle er gode men faller litt for v4.
Blir spennende å se hvordan bildene blir fremover nå, de har jo ikke vært dårlige på noen som helst måte.

Frode.
Bernt Ø.

Takk også til dere siste som har kommentert bildet.

Mvh,
Bernt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu