Moods of Fashion
Bilde tatt utenfor Gjøvik - Består av en serie på 8 bilder.
Utstyr
  • Hasselblad H4D
  • 50-110
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_620028} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Andreas N.

Du har myyyye og lære :((((((
Robert T.
+1
Har ikke det vi alle?! ;)
Walter S.
+3
Hva slags kommentar er det? "Du har mye å lære"...? Så si noe da hva vedkommende kunne gjøre anderledes, du som tydeligvis er UTLÆRT!!

Det du gjør er det samme som å si "det er dårlig" - men du sier ikke HVORFOR!
:o/

Personlig så synes jeg Sondre G. har kommet meget godt fra det - uten at jeg er noe ekspert på slike bilder. Mennesker er ikke mitt felt, men jeg føler nå at bildet tiltaler meg, at det er anderledes enn andre "motebilder", og at dette er et bilde som man vil huske, nettopp p.g.a. det er et produkt av å tenke utenfor boksen!

Jeg like bildet både for dens innhold, stemning, belysning, farger og ikke minst for teknisk ferdighet (god etterbehandling?), selv om jeg må innrømme at modellen kanskje sitter litt anstrengt. Men bildet har et ganske så sterkt budskap og en skjult eleganse. Godt eksponert modell.

Godt levert, Sondre Guriby - jeg venter spent på neste bilde.
:o)

Mvh,
Walter
Arne Henning G.

Synes bildet har et bahagelig uttrykk, men det slår meg at modellen sitter anstrengt på den skrå låvebrua. Når det gjelder kommentaren til mr. Nygaard, så er den av typen ironisk kommentar til en kod kompis eller drittkommentar i fylla. Men klokka er jo bare 11.25... Denne kommentaren trenger en forklaring!
Rita Barbro S.
+3
Jeg er ikke utlært, og kommer heldigvig ikke til å bli det heller.
En lite heldig kommentar du kommer med Nygaard.
Slutter meg til Walter sin kommentar som jeg er fullstendig enig i.
STÅ PÅ SONDRE!!

Mvh
Rita Barbro
Steinar V.
+1
Jeg sitter her å skummer igjennom bilder. Jeg har vært inne å sett på tre bilder, det sier vel sitt. Stå på Sondre vi har alle mye å lære og jeg skulle ønske at sånne som Mr. Nygård her kunne komme med kontruktiv kritikk.
Jeg kaster meg med kritikken her, men må nevne området over modellen som er litt rart, regner med at det blitsen som er litt for kraftig/for nær modellen ?
Daniel H.

lys samt hvor modellen sitter er nok største hinder for en god karakter, ellers ser det veldig bra ut.
Kristina J.
+1
Alle har sin egen smak innen fotografi, og det er ingen fasit på hvordan bilder skal se ut. Jeg synes du har gjort en god jobb (og ingen blir noen gang utlært) :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu