Forsyningsskip
I havnene langs kysten har en ny type skip lagt seg til. Kanskje laster de ombord utstyr eller de venter på oppdrag til oljeinstallasjonene ? De leverer brennstoff, proviant, brønnutstyr og reservedeler til plattformene.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-11-24 08:56:10
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-11-24 15:36:30
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix P6000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_616203} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Solvår B.

Disse skipene i "oljå" er herlig fargerike. Her treffer sollyset akkurat som det skal midt imellom regnbygene.
Flott, fargerik dokumentasjon fra kaia i Stavanger.
: ) Solvår
Torgeir H.

Er det Siem Topaz vi ser her? Eller er det kanskje Siem Opal? :D Kanskje det er en av de andre AHTS Siem båtene som driver å sliter fendere? :D Fint bilde! :)
Torgeir H.

Må nesten bare si at jeg jobber på nøyaktig samme skip som dette(Siem Ruby), samme rederi og samme skrog.. Men jobber da i Brasil med å sette ut anker for å feste rigger og FPSOer.. Veldig fin jobb nå vinterstid :D
Olav Bjarte K.

Miljø og dokumentasjon ivaretatt. Dust og bløtt lys.

Et fint maritimt bidrag!

Vennlig hilsen.
Jan G.

Takk for alle for kommentarer. Til Torgeir: Jeg merket meg ikke navnet på den aktuelle båten, det er flere like som har ligget i Stavanger i høst. Jeg har lagt ut et supplerende (!) bilde av Siem Aquamarine og Siem Amethyst. Jeg skal passe på å se bedre etter for framtiden.
Mvh Jan
Liv F. D.

Lekkert under truende skyer. Likte godt bilde 1 her..

Ha en fargerik og fin foto-helg Jan!

mvh
Liv ")
Lars Ivarson F.

kraftkar dette, og mest som den vil på land med floda..fint formidla
Carsten W.

Lyset og fargene i originalen ble meget fint. Skipet selv er litt for dominerende i midten av bildeflaten etter min smak.
Hva mener du om å kutte i bunnen litt under stolpen på kaia og til venstre rett hvor oransje huset begynner? Så kommer skipet ut av midstillingen og bildet far litt mer vekt på denne sterkt himmel.
Jan G.

Igjen takk for konstruktive kommentarer. Jeg har laget en versjon slik jeg forstår Carsten. Jeg har en tilbøylighet til å gå for kvadratisk format og midtstilling og foretrekker nok det. Disse supplybåtene er ikke noen alminnelige taubåter, de er ikke så store som cruiseskipene, men noe midt i mellom. Designet signaliserer hestekrefter. De har lett for å dominere når de ligger til kai.
Mvh Jan
Trygve B.

Glimrende komposisjon og utsnitt. Du fikk frem båtens storhet på en særdeles god måte. Du har et godt øye for utsnitt. BRA. mvh Trygve . Jeg går for orginalen. De andre er også bra.
Bjarte W.

Går for 'Carsten sin versjon' - synes det gjorde seg at skipet kom litt ut til venstre.

- Bjarte
Alf B.

Tre flotte og bilder av fargerike båter, holder orginalen som min favoritt selv om motivet er midtstilt men liker at noe av miljøet på land kommer med.

Alf
Stein Adler B.

Fin komp og ikke minst belysning, Jan ! det røde skipet framstår nesten "majestetisk" med sin midtstilling innenfor det kvadratiske formatet. Bra sett og formidlet.
mvh Stein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu