Bildet inngår i albumet Langs kysten - på land eller på vann
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger135
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_614532} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ivan H.
Føler det er en viss kommunikasjon i bildet da hunden ser og venter på eieren(?) sin. Diagonalen i stålbjelkene gjør at blikket lett følger kommunikasjonslinjen.
Eieren fremstår som avslappet og der er ikke noe som gir meg hint om personlighet og annet ved denne personen. Dette gjør at jeg mister fort interessen i han og det blir bare hunden med forventning, som gir meg noe i dette bildet.

Jeg ser for meg flere situasjoner som kunen gjort bildet mer spennende, i disse omgivelsene.

Liker forævrig at du har kuttet under hodet til mannen, men da kreves det også en sterkere kommunikasjon i bildet.
Rita H.
Om jeg skal tolke det du skriver så er det komposisjonen og hunden som gir deg noe i bildet. Eieren fremstår avslappet og gir ikke noe hint om personlighet - er ikke sikker på om jeg forstår den kommentaren, fordi jeg tenker at dette kan være en del av personligheten som kommer frem i denne situasjonen.
Fellesskapet mellom eier og hund kunne jeg nok lagt mer arbeid i få frem, men det måtte bli et annet bilde.

Tusen takk for konstruktiv kritikk.

Rita
Ivan H.
"Eieren fremstår avslappet og gir ikke noe hint om personlighet - er ikke sikker på om jeg forstår den kommentaren, fordi jeg tenker at dette kan være en del av personligheten som kommer frem i denne situasjonen."

Jeg var kanskje ikke forklarende nok i den kommentaren min. Beklager det.

Generelt så synes jeg personen i bildet ikke gir meg så mye. Litt usikker på hva som kunne trigget min interesse mer, men kanskje mer engasjement fra mannen? Usikker.. Synes heller ikke personligheten kommer godt frem, men ettersom jeg har sett på bildet flere ganger, så er jeg usikker om nødvendigheten av dette.

Det er noe som mangler i bildet, for meg, og det er ikke enkelt så peke på hva det er..
Men kanskje mer engasjement fra personen? Kunne personen vært fotografert annerleses for å gi mer spenning i kommunikasjonen?
Rita H.
Takk for oppfølging og oppklaring.

Kan forstå at det kan være noe som mangler i bildet, mulig på grunn av at han står slik han gjør, selv om situasjonen har en fortelling slik jeg ser det.

Av forskjellige årsaker vil det ikke være mulig å ta nye bilder av de to sammen, men ser i ettertid at jeg burde lagt mer arbeid i å gjøre mer ut av situasjonen.

Rita
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu