Spettmeis (Nordlig underart)
Holder på å rigge til foringsplass på terrassen til småfuglene for vinteren. Dette er det første testbildet tatt i dag. Mangler noe skarphet på fugl, og bakgrunn er mindre bra inntil videre. Er ellers bra fornøyd med å få Spettmeisen til terrasen for første gang.
Utstyr
  • Nikon D800
  • Sigma 120-300mm F/2.8 APO EX DG OS HSM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetIso100 Håndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_610850} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ingrid Milly L.

Spettmeisen her er da skarp nok den og fine farger, synes jeg. Fint med den grønne bakgrunn også. Litt mye av planten etter min smak men...
Ha en fin fotohøst med bra utstyr..
Mvh, ingrid Milly
Morten W.

Bildet er eksponert optimalt, mangler bare litt USM i etterbehandling.
Bakgrunnen liker jeg ikke, men det har du også selv nevnt. Det er menneskeskapte linjer som trekker ned i et ellers fint bilde.
Svein R J.

Synes di pirker vel mye her nå Cato var ett flott bilde dette med fin bakgrunn

Mvh Svein
Cato E.

Takk Ingrid M. Morten og Svein.
Syntes det er helt ok at det blir pirk jeg Svein, for det er litt å pirke på her. Spesielt bakgrunnen som jeg selv har nevnt. Det er som Morten sier, menneskeskapte linjer. (Den ene veggen på terrassen) Motivet står for nærme og jeg fikk ikke blåst ut bakgrunnen. Motivet står forøvrig på hjul og er lett å flytte på mot forskjellige bakgrunner. Dette var kun for å prøve litt. Også at det var første gang jeg hadde Spettmeisen på besøk. Konstruktiv og ærlig tilbakemelding setter jag pris på. Ikke alltid man ser alt selv med det samme. Og lære vil jeg. Har jo lagt fotografering på hylla i ca 12-15 år, men har nå fått tid og glød tilbake.

Mvh
Cato
Roar K.

Ja, spettmeisen er ofte en flittig gjest på foringa - så også på min balkong der den gjerne jager andre meiser og spurver.
Jeg ville ikke klaga på skarphet her da denne krabaten neimen ikke sitter stille lenge av gangen. Jeg har funnet ut at det er mer gøy å bare betraktet sirkuset framfor å stresse med å få gode bilder.
At miljæet er med synes jeg er et pluss da folk ofte skal ha naturbilder, men blurer vekk mesteparten av naturen for å få fram bare fuglen eller dyret. Men disse har jo gjerne sine habitater der de holder til og som bør med på bildet for at det skal bli et skikkelig biofoto.

Roar
Venke K.

Et lekkert bilde av spettmeisen. Skarpt og velkomponert med flott lys og nydelige høstfarger. Bakgrunnen er helt fin synes jeg.

:-) Venke
Bjørn T.

Flott miljøbilde av spettmeisa! Mvh Bjørn
Frode L.

Hei.

Skarpheten holder mer enn nok for meg, flott lys og fine farger.

Frode.
Cato E.

Tusen takk til dere også. Roar, Venke, Bjørn og Frode. Roar; Enig med deg, denne var mer aktiv enn jeg regnet med. Visste den var det, og denne hadde et snev av adhd. Det endte faktisk opp med at jeg bare satt å se på den.

Mvh
Cato
Bjarte W.

Enig med Frode - skarpheten er mer enn god nok for meg. De røde bærene krydret fint.

- Bjarte
Cato E.

Tusen takk for kommentaren Bjarte.

Mvh
Cato
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu