Kuer i solnedgang
Utstyr
  • Nikon D90
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_609341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Karina N.
+1
Litt forstyrrende med det som ser ut som et gjerde i nedre venstre hjørne, men ellers et veldig fint og spennende bilde med flotte farger og detaljer. Ser nokså idyllisk ut:)
Bjørnar P.
+1
Fin stemning. Godt eksponert, med fine detaljer i hele toneområdet. Her har du brukt HDR slik det var tiltenkt. Der mange gjør HDR-bildene sine for mettede i fagene, ser det ut som du har valgt å gå motsatt vei. Hvorfor har du valgt så lav fargemetning?
Gjerdet i venstre hjørne forstyrrer, og det samme gjelder refleksen til høyre for sola. Begge deler kan lett fjernes under etterbehandlinga.
Bildet har en fin komposisjon, og strålene fra sola er gjengitt på et flott måte. Kan virke som du har brukt ekstrem vidvinkel, da trærne på venstre side heller markant mot midten av bildet. Kan rettes opp under etterbehandling, men da mister du nok en del informasjon i kantområdet. Kanskje liker du denne fortegningen? I så fall er det ingen grunn til å gjøre noe med den.
Torbjørn L.

Vel det meste etter min kunnskap er vel sagt her over så jeg henger meg på, men tilføyer at bildet fanget min oppmerksomhet direkte

Torbjørn
Tom-Runar J.

Fremdragende bruk av HDR. Småting er nevnt over men legger til at deler av bryggen i høyre kant kunne vært fjernet. Ellers et fantastisk bilde på mange måter! Den lave fargemetningen gjorde det hele en del dramatisk.
Ingvald R I.

Takker så meget for disse tilbakemeldingene :) Setter meget stor pris på kritikk, hadde jo stått på stedet hvil visst ikke ;) Å benytte meg av lav metning i HDR bilder så føler jeg at jeg klarer å formidle mer av "det jeg/øyet så"...kunne jo sikkert ha dyttet på ymse filter for å tilnærmede resultater, men i motlys så føler jeg HDR hjelper meg uttrykke både det visuelle samt opplevelsen av selve fotograferinga der og da....Til å begynne med så gikk jeg også i "fella" og brukte meget metning og kontraster...bildene blei jo spesielle og dramatiske, men hadde ingenting med selve opplevelsen...ellers så er det sjelden jeg fjerner elementer fra motivene...(de var jo der de også). Jeg benyttet meg av vidvinkel så noe fortrengning blei det, men følte ikke det gjorde så mye i dette motivet siden det faktisk var stupbratt der...ajajaj :) Takk igjen for at dere tar dere tid til å gi bildene kritikk. Mvh: Ingvald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu