Stakkholtsgja, Island
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_609076} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Landskapsbilde med spennende skyer og fine farger. Det tørre elveleiet gir dybde. Uskarpt i forgrunnen, noe som kan tyde på at dette er et frihåndsbilde. Hva er innstillingene?
Morten H.
Hadde veldig dårlig tid når vi var på denne plassen så jeg rakk ikke ta med stativet. Kameraet er derfor lagt på gresset i forgrunnen og dette bildet er slått sammen av 5 eksponeringer på f/18. Burde kanskje croppet bort bunnen eller fokusert annerledes hvis jeg hadde hatt tid til å forberede meg mer på plassen.
Morten H.
slått sammen av 7 eksponeringer skulle det være
Avsluttet .
Hva er grunnen til at du slår sammen eksponeringene?
Morten H.
var veldig mørkt inne i dalen så slo sammen flere eksponeringer (HDR) for å få frem det jeg mener er mest mulig likt hvordan jeg opplevde lyset når jeg var der.
Lars Inge T.
Flott motiv som er glimrande til HDR. Umiddelbart tenkte eg at uskarpheten i forgrunnen skuldast lav oppløsning, men det er kansje ein side effekt av HDR og mangel på stativ som du nemner. Glorien rundt fjellpartia avslører HDR biletet, og burde vore redusert før det havner i glas og ramme.
Ellers veldig bra, og missunelsesverdig å få oppleve slik natur.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu