Tid for høstbadet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_608539} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

En vakker visualisering av høst og stillhet....

mvh Ulv
Jan G.

Badeplattformen svever over stillheten, jo det frister med et bad i så vakre omgivelser. Men ønske det, ville det.... Flotte farger og glassklar speiling, god komposisjon.
Mvh Jan
Lars Ivarson F.

fint plassert flåte i speglinga og i biletet..herlege haustfargar og godt lys..vakkert bademiljø dette
Solvår B.

Herlig, fargerikt høstbilde med flotte speilinger.
: ) Solvår
Tove Iren T.

Nydelig høstbilde, flotte farger og speiling.

Tove
Lars-Anders M.

Hovedmotivet er meget stygt. Slike konstruksjoner er ikke noe kunstverk akkurat. Men selve landskapet er ok i sin kamp mot forsøplingen.
Fred S.

Takk for kommentarer til dere alle.
Lars-A: he, he, du er deg selv lik, og bra er det. Neida, stupetårnet er ikke noe arkitektonisk vidunder, men for meg er det mer sjarmerende enn stygt, også i denne settingen. Uten det ville jeg aldri ha lagt ut et bilde som dette.

vh fred
John B.

Ja det er noe i det som LAM sier, men det er jo noe vakkert og melankolsk over dette forlatte stupetårnet, og at det er høsten som er årsaken er jo soleklar!! Synes det var et godt og fortellende bilde dette!
John B.
Heidi N.

Her var det speilblankt og fint. Hadde jeg ikke visst at vannet nok er iskaldt kunne det nesten se fristende ut med et bad. :)
Heidi
Line Ø. A.

Enig med Jan Gjerde - veldig flott og du fanger stillheten på en fargesprakende måte!
Ane Therese R.

her kunne det nesten friste med et bad! herlig bilde i varme og fine høstfarger :)
Alf B.

Herlig gjennomgående stillhet i bilde med flotte farger.
jepp helt klart at det er fristende med et bad

Alf
Nils Christian S.

Særdeles vakkert høstfoto!
Berit A.

Helt klart at det frister med et bad her, men det ville jo ødelegge den flotte speilingen. Et nydelig bilde med herlige høstfarger. :)
Fred S.

Mange takk for flere hyggelige kommentarer.

vh fred
Lars-Anders M.

Jeg var overbevist om att du ikke mener stupetårnet var pent. Jeg ønsker ikke å stå i flokk for kommentere. Jeg skriver nesten alltid min kommentar uten å lese de andres. Hvis man skall tilfredsstille mor og svigermor kommer man ikke langt som fotograf.
Jeg er overbevisst om att du er enig i det!
Fred S.

Jeg er både enig og uenig, Lars-Anders. Isolert sett er dette byggverket langt fra pent. Der det står, i naturskjønne omgivelser like ved E 6 en mils vei nord for Mosjøen, har det imidlertid en viktig funksjon. Om sommeren ( de få dagene det er godvær) brukes dette som et sted de dristigste ungene svømmer ut til, og stuper fra. De dristigste våger seg kanskje opp i "tårnet". Dette er ting jeg ikke vet, jeg har ingen tilknytning til stedet, men jeg regner med at slik er det. Uansett, der stupetårnet står blant høstfargene, uten glade unger som klyver på og stuper fra det, blir det for meg, og sikkert også andre, et bilde på en sommer som er over, samtidig som det gir løfter om at det kommer en ny sommer. Derfor er det "pent" for meg, selv om det er "stygt"

vh fred
Tove H.

Enig i at bildet hadde blitt kjedelig uten kontrasten - sommerfeeling innbakt i et høstbilde er ok. Naturen kan synes ekstra vakker med en slik kloss ute på vannet. Kunne godt tenkt meg å hoppe uti her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu