Fiskebutikken
Bildet inngår i albumet Kreta -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger81
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_607137} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan G.

Jeg savner ekspeditøren i dette bildet, det hadde gitt mer innhold med kommunikasjon mellom de to. Ellers en fin komposisjon og naturlige farger.
Mvh Jan
Arne A.

Jeg setter pris på disse Kreta-bildene dine :-) Morsomt å se hvor enkel en fiskebutikk kan være. Litt typisk Hellas. Ser at hele butikken har full åpning mot gata. Fint å se brosteinen foran butikken.
Mannen står med ryggen til og dominerer i bildet. Litt lite fisk.. er det stengetid? Skjeve kanter. Forsyrrende reklame for bilutleie i venstre kant. Hvitbalanse dagslys gir litt for gult lyspærelys inne i butikken. Vanskelig kombinasjon. Men fungerer forsåvidt greit. Bedre det enn for blått utelys.
Kunne gått noen skritt lenger til venstre og fått rette linjer på kantene. Kunne gått litt nærmere og kanskje ventet til mannen stod bak disken eller snudde ansiktet til. Jeg skulle likt å se fiskene på nærmere hold - kjent "fiskelukta" Bilde "Fersk Fisk" i samme serie er etter min mening et bedre bilde.
Fin eksponering og fokus. Grei dokumentasjon.
-
Mvh Arne
Heidi N.

Fiskebutikk OG bilutleie? :) Et fengende bilde med fint innhold. :) Skulle jeg pirke på noe så måtte det være å si meg enig med Jan ang. fiskehandleren.

Heidi
Solvår B.

Jeg henger meg på Heidi som er enig med Jan. :)))
: ) Solvår
Carsten W.

Jeg bryr meg ikke om at mannen star litt i veien. Bildet er fortellende. Jeg håper at det var stengetiden. Ei kasse sardiner er der ikke så mye å tjene på...;)
Bjarte W.

Tipper det her er snakk om klargjøring før dagens salg, og at det kommer flere kasser på disken etter hvert. Detaljert og flott.

- Bjarte
Kirsten H.

Tusen takk for hyggelige kommentarer. Du har rett Bjarte, dette er tidlig på morgenen, og det kom flere kasser etter hvert.
Avsluttet .

Herlig fanget daglisituasjon..likte farger og komp!!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu