Svanefamilie i Breiavatnet
På forsommeren viste jeg et bilde av svanefamilien i reiret. Dagen etter ble det forlatt. Jeg var bekymret for at ungene ikke ville overleve den brutale virkeligheten i Breiavatnet, slik vi har sett så ofte tidligere år. Så langt har det gått fint. Ungene er snart så store som foreldrene. De voksne passer på og beveger seg ikke langt fra ungene.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-09-13 07:31:18
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix P6000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSnapshot
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_606530} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Liv F. D.

Hei Jan,
to fine bilder av svanen. Det første var nært og fint presentert. Nydelig der sollyset funkler på vannet og lyser opp fjærdrakten. Bilde to var fint med "hele slekta" på tur. Godt bilde med fin dybde.

mvh
Liv ")
Harald N.

Svanebilete i særdeles vakkert lys. Likar begge på kvar sin måte. Artig v2 med heile familien med gjester.

Mvh Harald
Trygve B.

Nydelig vakkert av svanene dette. Begge versjonene har sitt særpreg. Likte så godt lysforholdene i v1. Det gjorde seg bra. Mvh Trygve
Lars Ivarson F.

likte originalen best..kompen med lysglitteret over svana..bra
Lars-Anders M.

Vakre svanebilder dette.
Roar K.

Ser man det, ja. Det hjalp å slenge litt med leppa - eller skal vi si tastaturet igår.
Flott nærbilde av svana nesten uten utbrenninger - bare toppen av hode kunne vært fikset med litt klonejevning. Det ørlille av utbrent som sees i den godt detaljerte fjærdrakta skjemmer overhode ikke.
Komposisjonnsmessig kunne jeg tenkt meg litt mer luft foran til høyre hvis det var mulig.
V2 en grei dokumentasjon. Men skarpt sollys på hvite fugler er ingen god kombinasjon for en fotograf så her synes flere litt skjemmende utbrenninger. Polfilter eller gråfilter kan kanskje være en fordel i slike tilfeller. Gråfilter har jeg aldri prøvd, men har planer om det i Goa til vinteren.

Roar
Carsten W.

Originalen er noye komponert med fint lys på fjærene. Men jeg er mer i stemmningen for familiært kaos akkurat nå;)
John A R.

To flotte bilder av svanene :)
Bjarte W.

Flott bilde av svanen i v1. Stilig med lyset gjennom vingene. I v2 har det gått litt fort med redigeringen ser det ut som, men flott bilde det også. Litt snodig fasong på halsen til den øverste svanen...

- Bjarte
kristian o.

Graderingene av hvitnyanser er imponerende.Antar at den er så nær murkanten at speilingen av halsen ikke kommer med. Fotograferte sjøl en svane her for 50 år siden .Den var ikke så hvit og fin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu