Dancing snake (Komodo National Marine Park)
Bildet er tatt på 25m dyp. Slangen er over 2 meter lang og glitret som en diamant. Den er nå på vei opp til overflaten for å puste, for så å dykke ned igjen ved samme sted. Jeg rygget bakover, så slangen fikk fri vei opp til overflaten. Blokkerer jeg veien for slangen, kan dette få verste type konsekvens for meg. Avstanden mellom meg å slangen var kortere enn 50cm på det nermeste. Vi fulgte lag i over 5minutter. Det tok slangen under ett minutt fra den startet oppstigningen til den var tilbake nede på 25 meter igjen. Dette var ett av årets sommer '' kick'' !!!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger563
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60501} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ioannis L.

Formidabelt!

Ekte ''once in a lifetime''- bilde!
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Wow, ble nesten tom for ord her.

Imponerende!!!!!!
Adam T.

Et fabelaktig bilde! ikke bare historien bak det, men komposisjonen og den tekniske utførelsen. Boblene ligger akkurat riktig og legger et spennende element til hele motivet. Gratulerer med et fremragende bilde!
Nils-Erik B.

Bøyer meg i støvet :-) Må har vært en flott opplevelse!
Kjetil H.

Flott komposisjon!
Rått bilde!

Hvis jeg ikke tar helt feil er dette en av de giftigste slangene som finnes.

/Kjetil
Kjetil J.

Bra bilde. Jeg vet hvor raske de er i virkeligheten og vanskelige å få i en god positur.
Tror du kan få det enda litt bedre ved å kappe noen få prosent til høyre og litt mer opp samt skarpe opp bildet en tanke (f.eks.USM 250% radius 0.3 i Photoshop)

Ellers er det en av verdens giftigste slanger, men med noen av de minste gifttennene noen slange har. I følge dykkeledere jeg har hatt må de nesten få fatt på huden mellom fingrene eller et øre eller noe slikt for å klare å bite et menneske. De er heller ikke det minste agressive.
Karianne Martine S.

Tøft!
MVH |<@R!@/V/V£
Christian S.

Veldig bra!

Hadde selv en slange i Thailand som kom helt inntil masken min (så kanskje speilbilde og skulle hilse på?) og det var en litt nervepirrende og samtidig veldig flott opplevelse. Fikk et bilde, men det er ikke på langt nær så godt som ditt - dette var helmax!
Thera E.

flott! Virkelig flott
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu