Mighty Night!
Tatt fra hotellrommet, på stativ.
Liker kontrastene, liker det smoothe lyset, vei korset litt ute av balanse, horisonten, utkanten av byen.
Bildet inngår i albumet City Scapes - En liten serie by bilder, ofte kvelds bilder med lengre lukkertider, gjør seg veldig ofte i s/h.h
Utstyr
  • Canon 5D mk II
  • 24-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_604358} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
John B.

Synes dette ble både stilig og spennende!Lurer nok fælt på hvordan det ser ut i farger?
JohnB.
Kurt G.

takk, hyggelig å høre John. I farger blir det et hav av farger, masse glitter og fjas, mye forstyrrelser, et mye renere, strammere bilde i s/h. :) Alt fra Vegas kan ikke vises i farger!
Walter S.

Etter min mening et topp sort-hvittbilde med saftige og spenstige valører som gir denne flotte nettstemning. Det skal være mye sort i et nattebilde og det er det her. Utrolige detaljer og megafin kontrast! Perspektivet, dybden og stemningen er helt topp!

Mvh,
Walter
Kurt G.

takk for fine kommentarer Walter! :)
Jonas V.

Var i Las Vegas selv denne sommeren, så stadig vekk helikopter fly over Las Vegas. Var det helikopter du satt i?? Kult bilde forresten :)
Kurt G.

hei Jonas! Dette bilde er fra hotell rommet, har helikopter bilder også, men veldig vanskelig å få bra bilder fra helikopter, spesielt på kveldstid. Blir for mye støy i bildet, reflekser osv..
Hyggelig at du likte bildet!
Frank Daniel B.

Utrolig fint! Perfekt i sort hvitt siden farger antagelig ville maset bilde til voldsomt. Veiene, spesielt den fra venstre, balanserte komposisjonen godt. Ser det er gammelt bilde, men hadde ikke sett dem før. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu