Hotellet på Høsbjør
Utstyr
  • Canon EOS 60D
  • Canon EF-S 55-250mm IS II
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_603805} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Bjørnar P.
Så veldig skremmende ble det nok ikke, men et godt forsøk. Ville prøvd å dra høylysene noe ned, slik at de ikke brant ut. Signaturen forstyrrer noe, og er overflødig i denne sammenhengen.
Helge G.
Oppfatter kanskje høylysa som en del av uttrykket her. Men kunne sikkert vært dratt litt ned, ja, og kanskje med mørkere vinduer (mer "distinkt" hjørneparti?). Iallfall greit for meg at det ser unaturlig ut (et slags mystisk egenskinn fra huset?). Bra lyskvalitet i det grønne (er kanskje det som ser mest "skremmende" ut). Brukbart forsøk, det her.

Men jeg må innrømme at blikket mitt blir dratt mot området over og til venstre for huset, som også må ligge bakafor den mørke trerekka. Er det i konkurranse med resten? Derfra blir jeg også frista til å studere det mørke partiet akkurat rundt taket på matklokketårnet (eller hva det er) og lure på hvilket fenomen som har forårsaka det.

Nå høres jeg negativ ut, men blir jo gjerne det som en syns skurrer, som en hefter seg ved.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu