Bildet inngår i albumet Rundt omkring i byen ....... - Smått og stort som dukker opp underveis.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger153
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_603614} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bjørnar P.
Jeg ser noen som sitter på en benk og prater sammen. Motivet er greit rammet inn, og det er ingen forstyrrende element. Kanskje er det nok til bildet bør kalles godt, men jeg savner noe mer. Med mye fantasi kan en nok få noe ut av dette, men jeg synes det er for lite å ta tak i til at bildet klarer å holde på interessen mer enn noen sekunder. Som en del av en serie det bildet er fremme i kort tid vil det fungerer bra, men et bilde å henge på veggen synes jeg ikke det er.
Lasse B.
Jeg synes bildet fungerer. Et bilde jeg blir sittende å se lenge på uten at jeg helt kan forklare hvorfor. Ser ut som de tre på den ene benken er sammen, og at de har kommet i prat med mannen på den andre benken. Hva prater de om? At sommeren er på hell? Det ustabile været? Gutten til venstre deltar ikke i samtalen. Skolen har nettopp startet opp. Kanskje han har begynt på ny skole eller kommet i en ny klasse? Blir også nysjerrig på hva de ser fra benkene der de sitter. En godt fanget sitausjon av typen "stort og smått som dukker opp underveis"
Avsluttet .
Dette fungerer veldig greit som et innslag i serien din fra rundt omkring i byen. "Innrammingen" setter fokus på innholdet og det skal ikke mye fantasi til for å se kommunikasjonen mellom denne gruppen av mennesker som har tatt plass på benken(e) Bildet står derfor godt på egen hånd selv om det ikke er særlig spennende eller eksotisk på noen måte, bare en vanlig hver dags situasjon fra kjent miljø.
Rita H.
Bjørnar: Tusen takk for kommentaren din. Det er mulig bildet har lite å ta tak i, og som enkeltstående bilde vil det nok ikke havne på min vegg uansett.
Lasse: Takk så mye for din kommentar. Du har tatt deg tid til å tolke hva du ser og det setter jeg veldig pris på.
Kjell: Tusen takk til deg, Kjell, du har fått med det vesentlige med målet for bildet.

Rita
Roger H.
Dette bildet fungerter i serien din. Rusle omkring med kamera, se i søkeren og trykke ned utløseren------gå videre til neste motiv dukker opp. Du har jo en stemning her, men det er en vanskelig øvelse å fotografere mennesker bakfra. Jeg savner vel den lille tingen som gjør bildet mer interessant.
Rita H.
Tusen takk, Roger. Ja, det er en hverdagssituasjon, og det er utfordrende å få interessante bilder fra gata.

Ut fra kommentarene så oppleves bildet forskjellig fra de som kommenterer, og det kan jo være et poeng.

Hvordan skape interessante gatefoto uten å gå rett på en person, det blir det store spørsmålet for meg.

Rita
Roger H.
Hei Rita!
Du sier gatefoto uten å gå rett på person?
Jeg sliter litt med det samme selv. Det er ikke lett å ha å ha mennesker i søkeren og vente på det rette øyeblikk til å trykke ned utløseren hvis de har oppdaget fotografen . Jeg har opplevd å fotografere mennesker eller en person på skarpet. (Da har jeg løftet hånden til en hilsen som sier at det ble bra).Får som regel en hilsen tibake.
Det her ble vel litt utenom en kommentar men håper det er OK.
Rita H.
Trivelig med oppfølging, Roger, og det er flott å ha innspill til hvordan, under bildet;)
Har gått en del med kamera hengende foran og har i grunnen klart å få noen brukbare bilder (i mine øyne), og det kan også være en mulighet om en ikke må tett på.
Ser at det er en prosess å lære og være uredd i slike situasjoner, og å møte reaksjonen på riktig måte.
Det er nok mye øving som skal til ja, om en ønsker å være aktiv innen sjangeren.
Takk for inspirerende kommentar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu