Folk er folk
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger119
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_599240} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Carsten W.

...og jobb er løsningen (star på første siden)...;)

Ikke å tro at slike titler dukker opp på en gatemagasin, solgt av mennesker som har store vanskeligheter å fa jobb, ofte ikke på grunn av egen skyld;))

Et meget fortellende bilde som setter tankene i sving.
Heidi N.

Et godt og tankevekkende portrett. Kvinnens blikk passer godt til de tankene jeg gjør meg når jeg ser helheten i bildet.
Heidi
Roar K.

Flott portrett med nogo attåt.
Hvem vet - kanskje er disse menneskene i all sin fattigdom likevel for fargerike for oss siden de må jages fra sted til sted.
Et tankekors er det vel at høyresiden i norsk politikk som ivret mest på å komme inn i EU og tok til takke med EØS avtalen nå er de mest høyrøstede fordi de også må godta bivirkningene eller medaljens bakside om man vil.
Fattigdommen i Norge ser vi ikke for den er gjemt bak murer i store murbygninger der det sitter folk som ikke har råd til å unne seg noe ekstra som f.eks. en skarve ferie. Alenemødre som ikke har råd til julegaver til barna sine - som må regne for hver vare som legges i handlevogna og kanskje må legge noe tilbake fordi det ble for dyrt. Jeg kommer sjøl fra et hjem der det ikke alltid var så godt med penger og mor hadde bare 10 kroner å kjøpe mat for og måtte forsøke å regne før hun gikk inn i kolonialen. Men dette var ikke synlig for andre. Disse, de fattigste av de fattigste er synlig, men vi vil ikke se dem. De som ivret etter felleskapet i Europa driter nå i de felles bestemmelsene og vil selv gjøre seg til kriminelle ved å bryte dem gjennom å sette romfolket på busser og sende dem ut av landet.
Til tross for alt det man kunne se i flere TV kanaler igår (T.O.m. Sverige sendte den norske sendinga og Danmark sendte program om rehabiliteringa til flere som ble skutt) så er det dessverre ikke til å komme forbi at Le Pens ånd forlengst har flyttet inn i Norge - også hos de man aller minst skulle tro ville henge seg på den vogna.
Jødehatet er også forlengst tilbake til tross for at man etter annen verdenskrig i likhet med etter 22. juli sa ALDRI MER. Vi har det vel så altfor godt så vi vil kanskje ikke bli minnet på hvor godt vi har det. Normalt er det taperne som samler seg og skriker høyest, men i Norge i den siste tiden er det faktisk de rikeste og mest vellykkede som har samla seg og skriker høyest.
KaNSKJE PÅ TIDE IGJEN Å FINNE FRAM OTTO NIELSENS VISE: "HE'S DEAD, BUT HE WOUNT LIE DOWN"

Beklager, Kirsten - men jeg klarte ikke å la være.

Roar
Solvår B.

Flott, fortellende bilde. Fanget i rett øyeblikk. Uttrykket hennes sier mye, og hun som haster forbi, forteller like mye.
: ) Solvår
Trygve B.

Jeg likte også godt bildet ditt. Uttrykket taler for seg selv. Det behøver ingen kommentar. Så likte jeg godt Roar sin kommentar. Den var det mye sant i. Mvh Trygve
INGER B.

Sterkt å se.Øyeblikket er godt fanget.

Inger
Liv F. D.

Hei Kirsten,
Flott fanget med gode kontraster. Et øyeblikksbilde i ordets rette forstand dette!

mvh
Liv ")
Tove H.

Ja, folk er folk. En fin kommentar til debatt vi har nå i Oslo og ellers. Godt fanget dette!
Erik L.

Et meget godt fanget gatebilde hvor til og med tittelen på avisen er med å gi mening.
God skarphet og fine farger.
mvh. Erik
Bjarte W.

Hiver meg på rosen over. Flott dokumentert med utmerket skarphet, lys og farger. Supert.

- Bjarte
Avsluttet .

Nydelig portrett Kirsten du er så dyktig!!
Hilsen Tove
Kirsten H.

Tusen takk til dere alle sammen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu