Julia
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_593940} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Finn M G.

Nå skal du få kommentar på bildet ditt på linje med det som blir gitt muntlig i en kameraklubb (jeg har nemlig lite sans for de ensidig rosende kommentarene som blir gitt her på dot'en, de lærer man ikke noe av).

Så her kommer det, hold deg fast: :-)
For det første en flott modell med det rette uttrykket og fin stemning. Liker de uskarpe bladene og at hodet er plassert til venstre i bildeflaten.

Men komposisjonen er ikke helt god: det er for mye luft øverst i forhold til hvor trangt du har beskåret det nederst.
Hvorfor mener jeg det? Kanten av den rosa genseren og håret lager sammen en buet ramme som rammer inn ansiktet. Denne buen er kuttet av underkanten av bildet. Ikke bra.
For at komposisjonen skal bli god måtte du enten ha nesten like mye luft UNDER denne buen (som genser og hår skaper) som over hodet, ELLER så måtte du kutte mer oppe. Slik bildet er i dag er hodet plassert midt i bilderammen vertikalt. Etter alle komposisjonsregnler er nemlig en midtstilling kjedelig og lite spennende.

Ellers er som sagt dette et bilde med en fin stemning, men jeg liker ikke skyggen som nesen lager. Her burde du ha prøvd en mer dus belysning som ikke inneholdt direkte lys.

mvh
Finn M
www.artfoto.no
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu