... regner det?
Tatt fra terassen.
VÅTT
Bildet inngår i albumet VANN -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/22
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger38
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_592257} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Siden du spør, så tror jeg det regner selv om det virker litt mistenkelig med nesten skyfri himmel, og vi ser jo ikke noen regn på himmelen da da. Eller er det naboen over som spyler terrassen sin??:) jaha, så du har litt grøntareal å boltre deg i rett utenfor stuedøra. En liten grønn lunge som du sikkert kan finne mye spennende med macroobjektiv.

Hvorfor blender 22? Hva vil du frem til? Skjønner ikke poenget, og forventer en forklaring. For innstillinger har du bedre viten om enn hva jeg har.

mvh arild
Roy Arne K.

Hei Arild og takkfor din konstruktive kommentar til dette våte bilde.
Du spurte om hvorfor bl. 22? Det skal jeg fortelle deg. Dette var bare en liten skur slik at jeg løp (la du merke til hva jeg sa - løp) inn for å hente kameraet og bare fyrte løs på bl. 8 - da ble vannet helt frosset slik at det ikke så ut som om det regnet, da var det bare å vri ned til bl. 22 for å få lengre eksponeringastid slik at det ble litt liv i bildet. Det var det enkleste da isoinnstillingen stod på auto-iso - så derfor.

Det grønne du ser på høyre side og litt foran - det er store trær som jeg har på terassen - sånn er det med det - og et stort friområde foran slik at jeg ikke har noen gjenboere - har også litt utsikt ned til Oslofjorden når det er pent vær.
Ha det.

RAK-foto
Avsluttet .

OK. Bra det ikke var langt å løpe:) Så du nyhetene idag, 4 svære cruiseskip i Stavanger, tilsammen 8000 turister på byen. Like mye som bor i sentrumskjernen her på Bryne:)
mvh arild
Lars Ivarson F.

vaskekte dette her..håper sommaren har ein solglytt til oss innimellom..likte etterbehandlinga..flotters
Roy Arne K.

Hei Lars og tusen takk for kommentaren din.
Etterbehandling??? Her er det bildet slik det kom fra kameraet.

RAK-foto
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu