Jeg ønsker å få tilbakemelding på bildet. Spesielt hadde det vært interessant å lese hva folk tenker når de ser bildet.
Utstyr
  • Dynax 5
  • -
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • FilmtypeKODAK GOLD 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_58932} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jørn B.
Bra portrett, men synnes bakgrunnen forstyrrer endel.
Mvh jB
Avsluttet .
Du verden - et intenst, men MEGET bra portrett, øynene er (for meg) nesten hypnotiske - MEGET BRA. Knalle farger og komposisjonen sitter - skulle ønske bakgrunnen var duset ned - den er for fremtredende - synes jeg. Men du verden for et portrett, FANTASTISK.
mvh
Tom B.
Afzal H.
Takker og bukker...Ikke hver dag man får slike kommentarer fra proffer. Skal se om jeg kan gjøre noe med bakgrunnen.

mvh
afzal
Avsluttet .
Flott portrett, ganske intens. Er han sint ?
Avsluttet .
Tja, litt malurt i begeret: er kanskje ikke så imponert. Når du går så nær innpå med en 50 mm blir ansiktet uforholdsmessig stort i forhold til bakhodet. Det ser ut som ansiktet kommer ut av bildet, og gir et nesten påtrengende inntrykk. Beskjæringen ligger et sted midt i mellom et ''hode-skulder''- og et rent ansiktsportrett. Jeg hadde foretrukket enten det ene eller det andre. Motivets plassering i billedflaten bryter jo med konvensjonelle regler, da det er plassert så langt ut til siden. Tilsiktede regelbrudd kan jo være en fin effekt, men her er jeg usikker. Synes uansett det hele ble nokså påtrengende, samtidig som jeg ser en viss sjarm i guttens intensitet.
Afzal H.
Takk RM for konstruktiv kritikk.

Kan være enig med deg om bruk av 50mm og gå nært, men i dette tilfellet synes jeg at det påtrengende inntrykket passer fint med barnets ansiktsuttrykk.

For å være helt ærlig kan jeg ikke noe om ''konvensjonelle regler'' for portretter. Jeg har utført beskjæring og motivets plassering etter smak og mener dette passer godt for akkurat dette bildet. Jeg skal prøve å beskjære annerledes for å se effekten.

Takker igjen for kommentarer, det er det jeg lærer av!

mvh
afzal
Avsluttet .
Skarpt og intenst barneportrett. Veldig bra, men er enig at bakgrunnen gjerne kan dempes noe.

mvh
Johs.
Avsluttet .
Hvordan et ''godt bilde'' kan lages for å harmoner og ha balanse for det mennesklige øye har man skrevne og uskrevne ''lover'' for, og har vært diskutert og dissekrert i ''all tid'' - uten at ''noen'' blir enige, for det er vel fortsatt slik at ''smaken rår man ikke over''??? De fleste har vel hørt om ''det gyldne snitt'' og vet hva dette innebærer. Å følge ''det gyldne snitt'''s prinsipper er en veldig ''safe'' måte å lage bilder på, man har alltid en ''bankers'' - 90% vil like bildet. Det som gir litt mer ''spenning i hverdagen'' er å bryte vanlige ''normer og regler'' ( det gyldne snitt )- og f.eks. fotografere/LAGE et portrett med en 50mm - JA, hvorfor ikke???? Det er jo nettopp DET som gir dette portrettet ( ansikt - eller skulder/ansikt - who cares??? ) dets karisma og utstråling - INTENSITETEN.

mvh
Tom B.
Avsluttet .
Mine tanker om bildet;
Dette var en MonaLisa, er gutten glad? er han på vei til å gråte? Ansiktsuttrykket kan man jo fundere på lenge...
Javad
Tarjei Ekenes K.
kult utrykk og bilde

ville kuttet litt på toppen
og gjort trekanten med bakgrunn
på venstre side av hodet svart

det blir tøft

:-D ! son tarjeiav !
Mikkel C.
Nydelige farger, fokusfordeling og streit komposisjon. Jeg liker det særdeles godt. Pen levert.

M.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu