En inkluderende dag......
Utstyr
  • Panasonic
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_589202} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørnar P.
Uklart hva du vil vise her. Jeg oppfatter bildetittelen som ironisk, men vet ikke om den er ment som det. Grunnen til min tolkning er at personen ser i motsatt retning av de øvrige, at vedkommende er i hverdagsklær der de andre stort er pyntet, og at vedkommende bærer en pose som kan tyde på at hun er på handletur eller plukker tomflasker mens de andre feirer nasjonaldagen eller en annen høytidsdag. Ansiktsuttrykket hennes viser heller ikke noe glede, snarere bekymring. Dersom det er ironi du vil ha frem, antar jeg du mener vedkommende ikke er inkludert, og burde vært det. Er poenget ditt at vi bør være mer inkluderende?
Lurer forøvrig på om vedkommende som er klart gjenkjennelig ble spurt om tillatelse til å publisere bildet? Settingen kan lett oppfattes som belastende for henne og ev. familie, og det ønsker du vel ikke?
Ivar D.
Takk for kommentarene. Kan ikke helt forstå at det er uklart når du vitterlig har tolket bildet som du har. Det er opp til hver enkelt hvordan en vil tolke bilder. Dette er tatt på vår nasjonal dag og mens andre feirer og samtidig har ryggen til en som plukker flasker til livets opphold til eksempel, ( en tilfeldighet her naturligvis ), og med all synlighet står det også skrevet Norge, kan enhver tolke det dit en vil. Ironi, kanskje det?
Jeg ønsker ikke og prøver mitt aller beste å unngå en hver form for trakassering / latterliggjøring av mennesker, samtidig er dette som det klart går frem av bildet, tatt i all offentlighet. Likeledes går det ikke klart frem hva vedkommende foretar seg, det er kun opp til betrakteren å forestille seg hva som foregår.
Avsluttet .
Skal ikke gå inn i debatten over her. Det jg ser er at sort/hvitt arbidet i Photoshop er bra! Hele gråtoneområdet ser ut til å være ivartatt. Men jg tenker at du burde ha rettet opp vertikalt slik at Helgesens hjørne står i lodd. !
Ivar D.
Ingen debatt her Stein, bare svar og meningsutveksling. Joda det kunne vært rettet opp, og du har vell rett i det, men.....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu