Herregårdslandskapet.
Bildet er tatt på Tittut på Rambergåsen.Åsen bak er Rødsåsen,og i det fjerne skimtes Vestfold
Flott dag.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_586812} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Harald G.

En flott gård med et supert kulturlandskap dette.
Bildet lider litt av uskarphet og jeg ville valgt en mindre blender. Vet ikke om du har brukt stativ men det er jo en fordel på slike bilder. Ellers flotte farver og et likandes bilde.
astrid r.

Hei Harald,takk for kommentaren.Jeg syntes området her på Jeløya er veldig vakkert,og jeg går mye tur her.Men fotoapparater kan jeg veldig lite om.Jeg har et digitalapparat i lomma,og knipser i hytt og pine???Og prøver noen ganger å forandre litt på bildene på det programmet som ligger på pcen..Hvis jeg skal ha med mye utstyr så blir dette for alvorlig,turen er det viktigste.Men jeg koser meg jo veldig med det jeg ser da.Og masse kaffe blir det også.....
Astrid
Inger-Lise S.

Her har du tatt et fint bilde av Alby gård! Selv om det kunne vært skarpere, har du valgt en komposisjon jeg aldri har sett før av dette motivet, og sannelig har du fått med det meste :-)

Inger-Lise:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu