Landsbygate
Bildet inngår i albumet Kreta -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger70
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_585872} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Solvår B.

Typisk "syden". De hvitkalkede veggene, ledningene i hytt og vær, kirketårnet.
Jeg liker kompen med veien som svinger seg.
Kanskje litt mørkt på venstre side, men det er en fin kontrast til det hvite.
: ) Solvår
Jan G.

Et hverdagsmotiv fra syden slik det er uten restauranter, markeder og spennende butikker. Lyset er mykt, slik det gjerne blir når det er overskyet. Fine gråtoner og god komposisjon.
Mvh Jan
Berit A.

Det jeg først legger merke til er at det ikke finnes noe som helst søppel i gata. Det er så flott. Ellers artig med slike smale greske gater som bare blir smalere og smalere og som gjerne ender i en eller annen form for "eselsti". Her har du fått med mange helt typiske greske detaljer. Flott. :))
Carsten W.

Jeg syns denne gangen er det min tur å spørre om litt mer kontrast.
Men stemmningen kommer fint frem: ro og fred på Kreta;)
Roar K.

Joda, ganske så typisk dette - kanskje litt mindre ledningsvirvar enn man kunne forvente. Men altså nok til å ødelegge for den rene utsikten til kirketårnet uten at fotografen kunne gjøre stort med det.
Utsnitter er OK, men mistenker fru Kirsten å ha sett seg blind på eget bilde når jeg tar en titt nedi høyre hjørne der vinkellinja mellom gateplan og vegg går om ikke direkte så hvertfall snublende nær hjørnet hvilker gjør at jeg foreslår enten å legge på litt nede hvis der finnes mer eller foreta et aldri så lite bånnkutt for å øke spenningen i bildet. Jeg scrollet ned og så at et kutt på 1,5 cm eller så fikser saken - måtte ta så mye da man også må ta hensyn til linjer på motsatt side som heller ikke skal dure direkte ut i krysset.

Roar
Kirsten H.

Tusen takk for konstruktive forslag. Du har rett i dette med kutt i bunnen, Roar. Det gikk visst litt for fort dette. Jeg har prøvd å øke kontasten, men da mister jeg de mørke detaljene, Carsten. Det er veldig sterkt lys her nede, så det er vanskelig å finne riktig eksponering. Kabler i lufta er det over alt, det hører med i greske motiv.
Håkon Ø.

Ble et fint utsnitt dette av gatemiljøet på Kreta, fin komp liker gaten som slynger seg som en s i bildet, flott presentert.
Avsluttet .

En ensom og øde gate som leder oss inn i motivet..det er ikke mye farger her heller.. fin formidling fra sydligere breddegrader!!
God kveld!
Hilsen Tove
Bjarte W.

For meg er ikke dette typisk Kreta, men så har jeg alltid vært der i høysesongen for turister. Da er det ingen tomme gater, og solen skinner fra knallblå himmel.
Enig med kutt, men synes ellers komp og utsnitt er bra med mange detaljer.

- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu