Raki
Bildet inngår i albumet Kreta -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-04-15 19:19:41
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger99
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_583606} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Raki må vi ha, og noen må snarest få fylt opp glasset hans før nøtteskålen også går tom.
Til tross for de oppmuntrende blomstene synes jeg at mannen har fått et noe inbitt utrykk.
Jeg tror du får sitte deg ned, Kirsten, og by på litt av deg selv.
Han er sikkert en knas kar selv om du har kløvd hode på han. Kløvingen har nok sine artistiske årsaker, og i en slik sammenheng blir overgrepepet å anse som en bagatell.
Artig gatebilde.
Trygve B.

Et bra situasjonsbilde. Ekte var det. Spesielt utsnitt du har valgt. Jeg syntes det var ok. Det ga spenning til bildet. S/h svært ok her. Passet med stemningen og interiør. BRA. Mvh Trygve
Roar K.

Ja, på Kreta er det vel Raki som lokker til de lokale kneipene slik Feni gjør i Goa - har slutta å drekke det stoffet. Det er mye hjemmelagaureint ute og går hvilket faktisk krever liv hos de som tar for mye over tid slik en i nabohuset til der jeg bor hadde gjort de to siste år etter at han kom hjem fra Gulfen og sovna inn lørdag før palmesøndag.
Med den økonomiske situasjon i Hellas ville jeg ikke bli forundret om Raki-inntaket kommer til å øke.

Nå vet jeg vi ser litt forskjellig på ting så når jeg foreslår å kutte vekk døra til venstre og fragmentet av et bilde oppe så er det bare slik jeg ville gjort det.
Komposisjonen og kameravinkel slik at du får bare halve personen gir god spenning i bildet.

Roar
Carsten W.

Dette er andre "todelt" bilde du leger ut.
En god idé å bruke vinduerammer for å skape noe tiltrekkende uro. Det skal jeg huske.
Jeg liker dette bedre enn forrige fordi "delingen" er litt mer ut av midten.
Tommy P.

S/H er vel det eneste alternativet her, etter min mening. For det første er blikket hans fint her. Det er innbitt, som Ketil sier. Det gir oss en historie å lage oss. Hva tenker han. Han sliter nok økonomisk. Han har kanskje en familie å forsørge. Han trenger denne rakien for å komme seg litt. Hans egen lille måte å meditere på. Komme seg bort fra hverdagen.
Det du har tatt med av døra, synes jeg også du har gjort rett i å ta med. Intet mer, intet mindre. Det går fra litt rotete i venstre side, mot roligere ut i høyre siden. Den store hvite flata oppe i høyre hjørne har du brekt av på en perfekt måte med det lille du har tatt med av bildet som henger på veggen. Som du sikkert har skjønt til nå, så likte jeg dette bildet veldig godt - til tross for at jeg fikk brekninger når jeg leste tittelen. Jeg er ikke noe begeistret for Raki. Da foretrekker jeg heller en Irish Coffee. Så hvis du har noen bilder der noen drikker det, så kom gjerne med dem. :) Ha en fin dag!
Solvår B.

Jeg synes kompen sitter som et skudd. En flott illustrasjon på Hellas i dag. Uttrykket til mannen sier ALT. Raki hjelper et lite øyeblikk, men så.....
Flott sett, fanget og presentert, Kirsten!
: ) Solvår
Eli R.

Kjempeflott uttrykk. Jeg syns at døra må være med. Samtidig hadde det vært spennende om du hadde turt å gå inn... og fått med hele blikket - men det hadde selvfølgelig vært et annet bilde.
Grete F.

Oi oi! Spennende og annerledes bilde!Jeg liker VELDIG godt at døren står der ,en lite innsyn til den triste mannen. Nydelig i sort hvitt, er enig i at det nok er det eneste alternativet her jeg også! Mvh Grete
Olav Ø.

Utrolig fint bilde. Jeg bare måtte fikle litt med det. Cropet vekk bildet oppe til høyre og retta opp dørkarmen. Sender deg mail.

mvh. olav
Olav Ø.

Jeg bare måtte fikle litt, når jeg så bildet ditt.
Utrolig fint.
Sender det jeg gjorde på mail.

mvh. olav
Kirsten H.

Tusen takk alle sammen! En spesiell takk til deg, Olav! Jeg har mottatt et fint alternativ.
Sissel D.

talende bilde Kirsten! Ser at Olav har et poeng med rydding i bildet. Så mye jeg lærer bare ved å se på deres bilder og lese kritikkene. Takk:-)
Elisabeth B.

Uttrykksfullt foto! Fotoet skiller seg litt ut pga av kreativ komposisjn.Fine gråtoner/formidling/presentasjon.

Elisabeth
Kirsten H.

Tusen takk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu