Bastard med glad-rabies.
Dette er strengt tatt privat, og neppe morsomt for andre enn dem som kjenner hunden, det mest elskverdige dyr på fire poter. Han besitter en mangfoldig og uryddig tanngard, som man kan se.
Bildet er ikke konkurransedyktig i noen klasser, men jeg liker dynamikken i lekende fart, samt det paradoksale at en frydefull lekende hund kan fremstå som rasende og farlig.
Bildet inngår i albumet Portretter av mennesker og dyr. - Samtlige bilder er lite planlagt, til fordel for spontanitet.
Utstyr
  • 7D
  • sigma 17-70 f/2.8-4.
  • Brennvidde70 mmmm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetJeg bruker sjelden noen form for teknikk. Mine bilder er spontane, bruker oftest blenderprioriterte eksponeringer. Dette er lukkerprioritert, fordi jeg forventet fart og action. Som de fleste bilder jeg tar, er også dette croppet, stæsjet opp med HDR-effekt og sentrumsstråling (tror jeg det heter) for å øke graden av vitalitet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_583570} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
John Alan H.
Ett epennende bilde, men jeg sliter litt med å finne blikkfanget jeg så ofte ønsker å finne. På meg virker det som det ikke var du som hunden møter, men en/ei ved din side. Kanskje er det sentrumsstrålingen du forteller om som spiller meg ett lite puss, men uansett ett spennende bilde. Mvh John Alan
Avsluttet .
Et helt spesielt hundansikt som gjør bildet spennende. Jeg titter nøye og forsøker å forestille meg hvordan denne skapningen ser ut i virkeligheten. Sånn sett har du fanget nysgjerrigheten min. Kuttet og hovedmotivets hode midt i bildet trekker ned. Mer eller hele skyggen kunne gitt bildet en tilleggsdimensjon.
Olav B.
Takk for input med konstruktiv kritikk.
Mulig du har rett ang beskjæring, - er glad for å skjekke omatt med ny vinkling, og har tidligere ikke tenkt over at hodet er midtplassert, eller hvorfor/om det er feil. Skal gruble litt på det.

Vi får heller være uenige om at skyggen skulle vært med. Som du ser er det like før sol går ned, med en såpass lang skygge at hovedmotivet ville bli desimert i den grad at effekten av action nærbilde bli borte. Tror jeg.
Liv F. D.
Jeg synes dette først og fremt var et dritkult bilde av en "glad" ? hund:)
Men, får være litt seriøs her siden bildet ligger på bildekritikken, og det forventes KRITIKK.

Moromt med zoom-effekten.
Ville ikke hatt kvadratisk utsnitt her. Hadde vært fint med mer luft foran hunden, ville også gjerne hatt med hele skyggen, altså et rektangulært utsnitt.
Det er noen hvite felter i pelsen som fremstår som utbrent, fokus sitter ikke helt, villge gjerne hatt fokus på øynene og snutepartiet., litt ISO-støy
Fotsporet i sanden kunne vært retusjnert bort.
Den lille tverrgående streken i h-bildekant (hjørne) oppe retusjeres bort.


mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu