Påskemagi
Lea og hesten hennes Sofi ute i skogen, pyntet i påskeliljer.
Er fornøyd med lyset og fargene i bildet.
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Nikon 70-300/4.5-5.6 AF-S
  • Brennvidde78 mmmm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/160 s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_583356} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Harald K A.

Hei Ingvild,
Flott harmoni mellom hest og dama. Liker bildet veldig godt. Fin komposisjon.

Fotohilsen
Harald
Jostein G.

Romantisk bilde. Godt lys og bra eksponert. Hvis jeg skal pirke på noe, så syntes jeg granskogen ikke er av de peneste og mest innbydende romantiske stedene. Greinene litt brutale og pistrede der de komer rett utifra stammene. Veldig flott hest !Ok.



Mvh Jostein




Tor A.

Vi har alle forskjelldig smak og det kan jo være bra til tider. Jeg liker godt ditt bilde. Det eneste jeg vil pirke på er forgrunnen her. Litt mye som kommer opp og forstyrrer hovedmotivet ditt.

Ellers liker jeg godt samspillet mellom jenta og hesten. Syns du har gjort en godt jobb for å få til dette. neste gang tar du med deg all kritikk og gjør et nytt bilde :)

Mvh Tor
Kawa Abdullah D.

Helt enig med de tre oppe,vil ikke si noe om hest og dame,sted og stil gir mer verdighet til bildet.
Mvh
Kawa
Tommy P.

Ideen er god. Enig med de andre mht forstyrrelser. Det nevnes at granskogen ikke er en innbydende og romantisk plass, men jeg synes likevel du har fått det til ganske fint noen steder i bildet, men den duse bakgrunnen med det fine lyset. Men det er, som tidligere nevnt, en del forstyrrelser her. Det er kanskje også litt for mye fokus på hesten føler jeg. Den søte modellen kommer liksom litt i 2. rekke her. Men alt i alt er bilde ok. :)
Avsluttet .

Syns tanken bak bildet og fremstillingen er bra! Kanskje jenta er litt for stiv? Hun virker ikke så avslappet som hun burde være, kanskje noe med måten hun sitter på... Hadde hun blitt mer avslappet, og du hadde fått en litt mer flatterende bakgrunn(et sted i skogen der den er tettere) vet jeg bildet hadde blitt supert!
Men uansett, veldig fint bilde :)

-Cecilie
Lars Ivarson F.

skikkeleg oppstandelse på morgonkvisten..forstår du ville ha heile stokken i biletramma, men trur kanhende du skulle ha flytta venstrekanten heilt innpå rota..likevel fint lys og hest.. dama kommenterar ikkje eg heller..gromt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu