Fløbuda
Tatt ned Nokia N8 mobilkamera, ingen etterbehandling. I min barndom lå jeg ofte timevis sammen med kamerater på magen på kaia ved "Fløbuda" på Hareid og fiska krabber. Vik fikk en del matkrabber hver dag, husker enda spenninga den ene gangen jeg fikk en hummer helt opp til kanten - før den slapp og forsvant ned og gjemte seg under steinene igjen.. Har forsøkt å ta med gutten min på krabbefiske her som voksen når vi er her på ferie, men er ikke krabber der lengre.. Denne påska er jeg på hjemlige trakter igjen og var nedom for å titte - og fant "barndommens krabbepardis" innhyllet i flotte sunnmørsalper.
Rett fra mobiltelefon, stedet er nostalgisk for min egen del.
Utstyr
  • Nokia N8
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRett fra mobilkamera, ikke noe etterbehandling.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_582353} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Tor A.

Hei, liker virkelig bakgrunnen her. Forgrunnen er noe rotete men ellers liker jeg bilde ditt. Pluss for info :)

Mvh Tor
Olav Bjarte K.

Akk,ja - det va ei fole fine tid! Forbausende god kvalitet fra dette kameraet. Tror at jeg ville ha valgt et ståsted slik at den tjukke kvisten nedre venstre forsvinner. Fint sett, men bildet mangler de bedre kameraenes brillians. Takk for titten, bra!

Vennlig hilsen
Jørund F.

Takk for tilbakemeldinger :-) Valgte å legge ut bildet som det var, skulle ønske jeg hadde med meg fotoutstyret og PC med verktøy på påskeferie denne gangen.. ;-) Bildet tatt fra stillestående bil med barn i baksetet. Med litt bere tid hadde jeg i alle fall rusla litt nærmere og fått et annet utsnitt. Mulig jeg finner et online redigeringsverktøy og beskjærer det og flikker litt på det. Uansett var det mest viktig for meg med barndommens minner jeg fikk tilbake da jeg kjørte forbi :-D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu