En dag utenom det vanlige
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikkor 24 - 120mm/4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger152
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577743} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
karin s.
Dette må da være feil, det står da virkelig Canon 40d i bildedata???.
Stian E.
jeg får same ifårmasonen bilde tat me canon 40D

så vofår står det da Utstyr: Kamera: Nikon D700 ??



Ivar D.
Beklager, dere har helt rett. Det er tatt med canon D40 og 10-20mm på brennvidde 20mm og blender 6,7
Husket ikke bedre enn at det var min D700 jeg brukte og tok dette for gitt og skrev det ned. Slik slurv skal ikke forkomme, sorry.
karin s.
Men likte bildet, skikkelig gatebilde faktisk godt tatt i rette øyeblikk,
Bjørnar P.
For meg er det uvesentlig for vurderinga av bildets innhold og bildekvalitet om det er tatt med Nikon D700 eller Canon 40D. For konkrete tips til ev. bedre utnyttelse av det tilgjengelige utstyret kan det ha noe betydning, men slike tips har du ikke fått så langt.

Bildet har en klar fortelling og en god stemning. Bruden og brudgommen virker glade og stolte,og folkene rundt dem virker blide og beundrende. Jeg synes dermed du har fanget et godt øyeblikk. Utsnittet er passe tett i mine øyne. Ingenting virker forstyrrende eller overflødig.
Teknisk er bildet godt. Fin skarphet og ingen synlig støy. Kunne kanskje ønsket litt mer tegning i den mørke dressen. Ser tegning hele veien så jeg vil ikke kalle det igjengrodd, men en liten oppletting ville likevel være et pluss i mine øyne. Høylysene har god tegning uten å miste "trøkk". Mistenker at det er litt mer å hente i høylysene på himmelen. Ikke vesentlig for bildets fortelling, men litt mer detaljer her kan være et lite pluss for estetikken.
Ivar D.
Hei og takk for hyggelige kommentarene. Er absolutt enig i at utstyret ikke er vesentlig. Tegningen i den mørke dressen mener jeg synes lysere på en stor forstørrelse.
Knut M.
Rett tid og sted. Her syns jeg du har truffet. Enig med Bjørn angående himmelen, men ikke nødvendigvis om dressen, den er som han sier ikke "igjengrodd" og at den er så mørk uten å miste de viktigste detaljene for å skape liv gir ham en fin kontrast og blikkfang mener jeg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu