Taj Mahal
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger67
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_577539} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars Inge T.
Eit bra eksponert bilete av eit motiv som altfor ofte vert foreviget frå ein annan vinkel. Så eit pluss for å prøve å fornye ståsted. Eg meiner imidlertid at du kunne heva bildet ditt ved å finplassere deg slik at spiret hadde kome rett under buens topp/mitte. Om det var mogeleg kansje også tatt eit steg eller to bakover for å finjustere utsnittet som skulle synes i buen. Det er vel lite aktuelt å reise tilbake for å gjere dette, men om eg kan pirke litt til så synest eg bilete tilter litt mot høgree..og det kan enkelt rettes.
Eg synest biletet er bra, men ikkje heilt klart for glas og ramme.
Jan A.
Spennende linjer, men buen virker noe trang for palasset.
Det skal så lite til før slike bilder virker skjevt og ikke på linje eller helt i balanse.
:) JanA
Henning S. P.
Tusen takk for gode tilbakemeldinger Lars Inge og Jan. Ja det er tydelig at det ikke er helt rett, det var slurvete av meg, rart jeg ikke så det selv.

Veldig enig i at det hadde blitt mye bedre om jeg hadde fått toppen av spiret midt i buen.

Jeg lastet opp et nytt bilde som er litt bedre sentrert: http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=6385...utvalgid=9

La ut denne utgaven i farger.

Henning
Lars Inge T.
Eg legg inn kommentaren her sidan det var her det begynnte. Fargebiletet ditt er veldig bra, og min klare favoritt av disse to. Alt stemmer!!!
...og den lyseblå fargen på himmelen hever biletet betraktelig.
Med fare for å fortelje deg noko du allerede veit;...om du ser under "Opsjoner for ditt bilde" i underkant av bildeinfo så finn du "legg til ny versjon "...hadde du lagt til fargebiletet ditt der så hadde begge vist på denne sida.
Henning S. P.
Tusen takk Lars Inge!

Jeg skulle på en måte ønske jeg hadde siluettene fra dette bildet i det andre. Vet ikke helt hvorfor, men jeg liker veldig godt siluettene til de to personene i dette bildet, spesielt han til venstre. Men jeg er nok kanskje enig med deg i at det andre ble bedre totalt sett.

Takk for tips, jo jeg visste vel egentlig dette..

Henning
Kjetil D.
Jeg er tilhenger av gjennomtenkte svart/hvitt-konverteringer, og jeg synes du har mer å gå på her mtp kontrast og toneforløp. Mer kontrast og at blå-kanalen er mørkere enn rød og grønn vil få slottet til å stå mye mer fram.

Ikke at dette er noe fasit, men prøvde en konvertering med fargebildet som utgangspunkt med disse verdiene i Photoshop:
Levels: midtone til 0.70
Channel mixer: Red: +70, Green: +50, Blue: -20
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu