Ny hund
Tok noen bilder av vår nye valp. (Cavalier King Charles Spaniel)
Ganske fornøyd med bildet men ser at jeg i ettertid skulle ha beveget meg litt mer mot venstre så ikke sofaen kom forstyrrende i bakgrunnen.
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_576468} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan G.
Gratulerer med valpen! Sofaen sjenerer ikke meg. Hadde du ikke nevnt, ville jeg ikke lagt merke til det. Blikket dras mot valpens ansikt. Dybdeskarpheten er ganske kort og presist plassert på snuten, potene og øynene. Et sjarmerende bilde av et nytt familiemedlem.
Mvh Jan
Lars Morten B.
Hei Morten.

Så lenge fokus er på denne søte krabaten er sofaen over hodet ikke noe problem. Faktisk syns jeg at fargene på valpen og sofaen sammen med teppet passer veldig bra. Nydelig:)

Mvh,

Lars M
camilla m.
For en skjønn liten skapning, skarp og fin på poter og snute. Herlig blikk, godt fanget, de ligger jo ikke alltid helt i ro disse små! :)
Vidar K.
Hadde heller ikke tenkt på sofaen om den ikke ble nevnt.
Syns det ble et vellykket bilde dette.
Personlig ville jeg skarpet det opp litt mer slik at det som er i fokus kommer frem som helt skarpt.

Vidar K.
Øyvind P.
En veldig flott hund. Hvis du ser på potene til dyret så har fokuset endt opp rett der, noe som er uheldig, for dyret har et veldig sjarmerende ansikt. Kanskje øke blendefeltet for å få litt dybdeskarphet, noe i duren av 5.6? Du kan forøvrig også fokusere mer på ansiktet når du rammer inn bildet også(noe som er vanskelig siden hunder er særs nyskjerrige når du er nær). Du kan sikkert også prøve å være "under hunden" når du tar bildet, altså så nært bakken som mulig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu