Høst i Lyngdal 2011
Bildet er tatt en tåkete oktoberdag 2011 som ett ledd i en fotokunkuranse i Farsund Fotoklubb. Bildet vant og ble hedret med 2 sides oppslag i vår lokalavis Farsundsavis.
Bildet er vakkert og beskriver på en fin måte Høst i vakre Lyngdal.
Utstyr
  • Canon D 500
  • Canon Zoom lens EF-S 18-55 mm 1:3,5-5,6 IS
  • Brennvidde30mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • AnnetJeg tok bildet med stativ for å kunne bruke så liten blenner som mulig og gå opp på tiden 1/40 sekund. Fargebalansen er hjustert i Picasa.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_569940} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lars Ivarson F.

masser av haustbilete her er innpå no midt på vinteren..fin komp, men uskarpt ... eg ville ha jobba med høglysa og kontrasten her også..velsnitta..gromt
Trygve S. A.

Enig i forrige kommentar. Motivet er bra, men dårlig bildebehandling drar ned. Høylyset nærmest veller innover tretoppene. Det blir i meste laget.
sigbjørn u.

Det er jo odden og den store grana som er hovedmotivet og ønsket ikke at skogen bak skal være helt skarp. Når det gjelder høglyset er det jo ikke så lurt å endre dette i forhold til slik det var når jeg tog bildet da gik tåka og himmelen i ett for her var bare tåke på hele himmelen. Å begynne å gjøre denne mørkere er jeg usikker på hvordan jeg skal få dette til.
Gunn Iren J.

Dette var et bilde jeg stoppet opp ved. Likte godt komposisjonen her. Hadde du satt sammen tre bilder med forskjellig eksponeringer, ville kanskje ikke himmelen bli så utbrent.



Tor Inge O.

Hei !

Meget tiltalende landskapsbilde, vakkert og stemningsfullt. Utrolig fint komponert og den lyse himmelen føles helt naturlig.
mvh
Tor Inge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu