Peter og Paul katedralen i Praha
Også idag vært nede i arkivet og gravd litt. Forventer vel ikke at disse gamle manipulasjonene skal falle i smak. Har forstørret litt, skjerpet litt og kun i V4 forsøkt med litt støyfjerner.
Var en tur nordover i Goa igår så om ikke lenge kommer det nok ferskere både fugl og annet.

httpPbase.com/kneppen
Bør kanskje la være å mene noe her.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-16 04:55:35
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-01-16 04:56:24
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-01-16 04:57:07
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt for frihånd fra båt i fart på Moldau
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_569071} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Solvår B.

Jeg har gått fram og tilbake, og ender på V1 der katedralen nesten står i brann. Ikke fordi jeg ønsker at den skal brenne, bare så det er klart.
Vakkert? Nei. Men etter å ha sett på bildet en stund, med litt avstand til skjermen, blir det spennende og hvertfall spesielt.
: ) Solvår
Bjarte W.

Her blir det v1 og v3. Synes det er for hardt lys i de to andre. De fargeløse spirene, gir en viss mystikk. Det hadde vært artig å sette en versjon som ikke var manipulert også.

- Bjarte
Børge W.

Du skriver i billedteksten her at du ikke forventer at denne skal falle i smak. Det er noe jeg har gjort flere ganger også i håp om å få kritikk på hva det er som ikke stemmer, men det har som regel vært fånyttes siden folk her inne er mer opptatt av ros enn ris. Litt synd egentlig, for da blir en aldri utfordret på sine mer eller mindre bevisste valg.
Nå skal jeg radbrekke bildet ditt Roar:)) Det er god skikk å begynne med det en liker og jeg liker komposisjonen med det tre spirene og plasseringen av dem i billedflata. Spesielt det midterste som skjules av treet i forgrunn, men blir avslørt av korset. Fargene på himmelen på versjon 1 passer godt sammen med forgrunn. Det jeg ikke liker er den skarpe rødfargen som skapes langs kanten av bygningene og trærne. Det bidrar egentlig til å ødelegge mye av stemningen som skapes i resten av bildet. Kan du begrunne hvorfor du har valgt å gjøre det slik og hvorfor det ble sånn?
Lars Ivarson F.

v4..spooky..gromt
Roar K.

Børge:
Bildet er redigert i photoshop 6 for 6-8 år siden så hvorfor hva ble gjort er vel litt vanskelig å huske idag. men tror rett og slett at her bare er lagt på forskjellige farger for variasjonens skyld. Her er egentlig ingen bevisste valg bortsett fra at bildet ble manipulert fordi det ikke var bra nok som en kopi av virkeligheten da det jo som nevnt oppe ble tatt fra båt i fart. Mange fotografer higer som kjent ofte etter nettop tro kopier av virkeligheten. Manipulasjoner er ofte ekserimenter - slik også her og på daværende tidspunkt var jeg i første fase av læringsprosessen og prøvde meg fram og stanset ved ting jeg likte sjøl. Slike bilder som dette er ofte like eller ikke like. Ofte legger jeg ut manipulerte resultater for rett og slett å se hva folk synes for denne type bilder er jeg stort sett ferdig med og ser heller framover mot neste, men er selvfølgelig nysgjerrig på om folk liker eller ikke liker det resultatet jeg kom fram til. Jeg har en stor produksjon av manipulerte og abstrakte bilder og for meg er det selve skapelsesprosessen som er moroa, men det blir jo enda mer gøy hvis folk liker det jeg har kommet fram til. Lider alltid valgets kval når jeg skal legge ut et slikt bilde fordi jeg sitter med - for ikke å ta for hardt i hvertfall 4000 laget de siste år. Dette ble rett og slett valgt etter elle melle metoden da jeg ikke har fotografert så mye i det siste før en dagstur igår.
Altså intet budskap her - kun like eller ikke like.

Roar
Kirsten H.

Det er jo noe facinerende over dette, da, sel om det nærmest er å parodiere tradisjonelle kirkebilder. Men jeg liker det jeg ser.
mvh Kirsten
Børge W.

Bra at noen våger:) Litt av poenget mitt her er at folk gjerne hopper over bilder de ikke liker istedenfor å fortelle hva de ikke liker med bildet. Det siste kan være vel så nyttig for fotografen og et signal om at bildet ihvertfall engasjerer. Det er ikke alltid det opplagte engasjerer. Ha en fin dag Roar!
Tore R.

Like eller ikke like?? Praha er altid verdt et besøk og det minte du meg på. Fortsatt god vinter i Goa.
mvh. Tore
Lars-Anders M.

Ok katedral. Men vad man skall si om selve bildet vet jeg ikke.
mvh
LAM
Roar K.

....og da er det kanskje like greit å holde kjeft - he he

Roar
Eirik B.

V1 og 3 syntes jeg fungerte best. Her ble fargene dramatiske, men samtidig litt naturlige. Liker dualismen mellom de to tårnene, som etter min mening skaper god balanse i komposisjonen.

Fascinerende dette Roar.

Mvh
Eirik
Avsluttet .

Wooow spooky og spennende! Me like tar alle sammen jeg!
Hilsen Tove
Frode L.

Hei Roar.

Tenker skrekkfilm når jeg ser på disse bildene, ser for meg flaggermus og andre blodtørstige skapninger, går for den røde orginalen.

Frode.
Trygve B.

For meg ble det spesielt. Dog liker jeg noe som er utenom det vanlige. Det er det som du er så god på. Du kommer med noe som iallfall ikke jeg får til.God er du. Orginalen på meg. mvh Trygve
Bent S.

Flott motiv, likte v3 best.

vh
Bent
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu